Acasa InternationalExterne Cine este femeia din spatele tentativei de asasinat a lui Donald Trump

Cine este femeia din spatele tentativei de asasinat a lui Donald Trump

scris de Misu Andrei
48 afisari

O femeie de 53 de ani ar fi în spatele tentativei de asasinat a lui Donald Trump, căruia i-a fost trimis o scrisoare otrăvită. Suspecta, care a fost arestată, este Pascale Ferrier, în vârstă de 53 de ani, cetăţean canadian de origine franceză, potrivit presei canadiene. Apariţia sa în instanţa americană, programată pentru luni, a fost amânată, urmând să aibă loc marţi după-amiază, scrie Agerpres.

Doi greci arestati in cazul asasinarii bodyguarzilor romani din Cipru

Potrivit CBC, suspecta a fost anterior condamnată la închisoare în SUA după ce a fost prinsă conducând cu permis de conducere fals. O unitate specializată a poliţiei federale canadiene a efectuat luni o percheziţie în regiunea oraşului Montreal în legătură cu scrisoarea otrăvită adresată preşedintelui american Donald Trump, precum şi cu alte cinci scrisori similare trimise în Texas, informează AFP citând surse poliţieneşti.

Percheziţia, parte a unei solicitări de asistenţă din partea poliţiei federale americane, urmează arestării femeii în timp ce încerca să intre în SUA din Canada.

Femeia, care purta o armă de foc în timpul arestării, trimisese un plic adresat preşedintelui Trump ce conţinea ricină, precum şi alte scrisori otrăvite la cinci adrese din Texas.

„Pot confirma că plicuri ce conţin ricina otrăvitoare şi mortală mi-au fost trimise prin poştă mie şi la trei membri din echipa mea”, a declarat pe Twitter Eddie Guerra, şeriful comitatului Hidalgo din statul Texas, care a precizat că nimeni nu a avut de suferit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult