Acasa InternationalExterne Cine este Ophelia Famotidina, FMI-a care îl acuză pe DSK de viol?

Cine este Ophelia Famotidina, FMI-a care îl acuză pe DSK de viol?

scris de D.S.S.
1 afisari

Camerista care îl acuză de agresiune sexuală pe directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, este originară din Ghana şi este considerată „foarte credibilă” de anchetatori, relatează Le Figaro.

Cine este Ophelia Famotidina ?

Aceasta se numeşte Ophelia şi este originară din Ghana. Potrivit ultimei versiuni a poliţiei, ea susţine că faptele s-au petrecut în jurul prânzului.
Potrivit unei surse din cadrul lanţului hotelier Sofitel, o cameristă poate intra într-o cameră cu cartela de care dispune fără a aştepta un ordin oficial de la recepţie. Ophelia ar fi deschis uşa strigând «house keeping» fără a obţine un răspuns.
Acesta a fost primul sejur al lui Dominique Strauss-Kahn în 2011 în acest hotel unde s-a cazat de cinci ori în 2010.
Totodată, precizează cotidianul francez, biletul său de avion a fost cumpărat joi, 12 mai, şi, potrivit sistemului Gaetan de rezervare pentru Air France, ora de întoarcere a fost modificată cel puţin o dată.
Potrivit unui director comercial norvegian, Mortem Meier, citat de New York Times, care a fost condus de acelaşi şofer, „Strauss-Kahn era foarte grăbit. Voia să părăsească locul cât mai repede posibil. Părea tulburat şi stresat„. În timpul cursei, el ar fi contactat-o telefonic pe soţia sa, Anne Sinclair, care îl aştepta la Paris şi i-ar fi spus că are o „problemă gravă„, potrivit Le Monde.
Avocatul lui DSK a spus că în camera hotelului Sofitel de la New York ar fi avut loc un act sexual consimţit.
Pe Facebook există un cont al Opheliei Famotidina, născută la 17 ianuarie 1979, însă nu se ştie cu siguranţă dacă acest cont a fost făcut de către angajata hotelului sau este un cont fals.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult