Acasa InternationalExterne Circumcizie. Israelul acuză Consiliul Europei de antisemitism

Circumcizie. Israelul acuză Consiliul Europei de antisemitism

scris de L.M.
9 afisari

Consiliul Europei a răspuns criticilor Israelului în chestiunea unei rezoluţii adoptate de Adunarea Parlamentară, care defineşte circumcizia religioasă ca pe o violare a integrităţii fizice.

Circumcizie. Israelul acuză Consiliul Europei de antisemitism

Circumcizie. Israelul acuză Consiliul Europei de antisemitism

Ministerul de Externe din Israel reproşează faptul că rezoluţia încurajează tendinţele rasiste din Europa, potrivit unui comunicat, transmite RRA. Ronen Hoffman, reprezentantul Parlamentului israelian la Consiliul Europei, avertizează asupra unui val de legiferări antisemite în Europa, ca urmare a deciziei Adunării Parlamentare de interzicere a circumciziei. „Trebuie acţionat cu fermitate pentru evitarea acestei situaţii”, a spus Ronen Hoffman.

El a declarat că va solicita membrilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei să se abţină de la decizii în spirit antisemit în ţările lor. Hoffman a subliniat că decizia Adunării Parlamentare jigneşte tradiţia şi cultura evreilor şi musulmanilor.

Raportorul textului, germana Marlene Rupprecht, susţine că nu se urmăreşte stigamatizarea unei practici religioase şi rezoluţia ar avea ca scop încurajarea dezbaterii publice pentru protejarea integrităţii fizice a copiilor. Ministerul de Externe israelian a reacţionat virulent, considerând că această rezoluţie încurajează tendinţele rasiste din Europa.

106 comentarii

curios 09-10-2013 - 11:32

Bey Parpanghele, daca tot te pricepi asa de bine, ne explici si noua de ce, in conditiile in care cancerul de col este provocat de virusul Papiloma, nu se vindeca cu antivirale?

un golan 09-10-2013 - 12:36

cred ca ar fi fair ca tinerii sa poata decide singuri daca vor sau nu circumcizie – sa zicem pe la varsta de 21 de ani cand sunt oarecum dezvoltati intelectual.
de exemplu nenea Sobru s a pomenit circumcis la varsta de numai 8 zile si acum se simte frustrat si e furios pe toata lumea ca n are si el caciula la debretzin.
are dreptate sarmanul cand ne povesteste ca un debrezin circumcis e mai putin sensibil – adica esti nevoit sa o freci mult mai mult pana sa te exciti ceea ce e un neajuns de pilda cand esti in criza de timp si vrei sa ejaculezi repede.
presupun totusi ca nenea Sobru n are problema asta la el la stana oile saracele de ele cand o iau pe sub coada de la nenea Sobru nu au cum sa se revolte …

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult