Acasa InternationalExterne Columbia si Venezuela isi restabilesc relatiile diplomatice

Columbia si Venezuela isi restabilesc relatiile diplomatice

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Presedintii Columbiei si Venezuelei, Juan Manuel Santos si Hugo Chavez, au decis sa restabileasca relatiile diplomatice intre tarile lor, rupte luna trecuta, au anuntat cei doi intr-o declaratie comuna facuta la Santa Marta, informeaza Agerpres.

Cei doi presedinti au “ajuns la un acord pentru relansarea relatiei bilaterale si restabilirea relatiilor diplomatice intre cele doua state, in baza unui dialog transparent”, se anunta intr-un comunicat comun dat publicitatii la Santa Marta, port caraibian situat la 950 km de Bogota.

Venezuela a rupt la 22 iulie relatiile diplomatice cu Columbia, dupa prezentarea de catre Bogota la Organizatia Statelor Americane (OSA) a unor documente menite sa probeze prezenta “activa” pe teritoriu venezuelean a circa 1.500 de membri ai gherilei marxiste Fortele Armate Revolutionare din Columbia (FARC).

Caracasul a caracterizat aceste documente drept mincinoase si a estimat ca acest gest arata intentiile “razboinice” ale presedintelui columbian la final de mandat, Alvaro Uribe.

0 comentariu

FORESKIN 15-04-2010 - 17:15

..si bomboane de coliva marca Viagra…

cercetas 15-04-2010 - 22:25

strigam de trei ori Huoooo din plinul inimii si de trei ori „Dati pamantu inapoi, mama vostra de ciocoi” si plecam acasa in tacere.
Ce mare lucru!
Nu?

usla 16-04-2010 - 00:30

Cine ne-a murit !? Poate tinem doliu dupa economia defuncta a Romaniei, sau pentru disparitia ANI etc. Ca ala de muri la Katyn nu merita, ca si-a dus la moarte aproape toata conducerea tarii lui, turbat ca pierde alegerile si ca Putin nu joaca asa cum zice el, buricul pamintului ! Nu va trece mai mult de o luna si chiar polonezii vor critica, mai dur decit orice adversar, deciziile de un voluntarism regretabil si daunator al raposatului.

ioan 16-04-2010 - 06:05

A fost o tragedie si este bine sa fim solidari.
Deja suntem obisnuiti cu deciziile in coada de peste ale guvernantilor nostrii, ele ne marcheaza seris viata in sens negativ.
Un dicton spune ca „atata timp cat lucrurile unt incurcate situatia este clara….!” Va face fiecare ce poate.
Astept timpurile cand voi vedea pe agentiile de presa o stire pozitiva.
Pentru USLA as lansa mesajul ca nu aveti probitatea morala si nici cunostintele necesare sa analizati activitatea unui presedinte care a avut ceva de spus pentru natiunea sa. Mai ramane momentul nepotrivit si lipsa de morala ce tin e educatia fiecaruia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult