Acasa InternationalExterne Comisia Europeana avertizeaza ca Portugalia ar putea calca pe urmele Greciei

Comisia Europeana avertizeaza ca Portugalia ar putea calca pe urmele Greciei

scris de Ziua Veche
3 afisari

.In cazul in care situatia economica se inrautateste, Portugalia va trebui sa ia o serie de noi masuri pentru a-si reduce deficitul deficitul bugetar.

Declaratia a fost facuta miercuri, la Bruxelles, de Olli Rehn, comisarul european pentru Afaceri Economice si Monetare, care a precizat ca planul Portugaliei de reducere a cheltuielilor bugetare “este unul complet si stabil pentru perioada 2011 -2013, dar ca ar putea fi nevoie de noi masuri, in special pentru anul acesta, in cazul in care riscurile macroeconomice si fiscale se materializeaza”. Luna trecuta, parlamentul de la Lisabona a aprobat un buget de austeritate, care include inghetarea salariilor din sectorul public si reducerea pensiilor. Guvernul portughez a precizat ca in anul 2010, deficitul bugetar va trebui redus pana la 8,3 % din PIB, iar pana in 2013 acesta va ajunge la sub 3 %, asa cum cere Uniunea Europeana.

0 comentariu

gorane 31-03-2010 - 13:23

ok. si doar atat? cum naiba s-ar putea sesiza PE. cat timp tot scapa omul asta nepedpsit. l-au bagat la parnaie si a iesit mai puternic de acolo.
L-am vazut mai ieri pe varu sau cum s-a dat iar in petec. ba da astia intimideaza pe toata lumea, doamne cat astept ziua in care sa le-o traga unu pt ca justitia n-o va face niciodata.

Eremia O. 31-03-2010 - 14:17

Ati inebunit pur si simplu cu haituirea lui Becali. Vedeti ca nu va merge si va tineti precum ciinele dupa caruta de fundul lui. Sunteti jalnici fraierilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult