Acasa InternationalExterne Comisia Europeana prelungeste termenul pana la care Romania trebuie sa-si reduca deficitul bugetar

Comisia Europeana prelungeste termenul pana la care Romania trebuie sa-si reduca deficitul bugetar

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Comisia Europeana (CE) a anuntat luni ca extinde pana in 2012 termenul limita pana la care Romania trebuie sa-si reduca deficitul bugetar la sub 3 % din Produsul Intern Brut (PIB).


Potrivit EUobserver, aceasta si-a motivat decizia prin “inrautatirea situatiei economice fata de momentul in care au fost facute recomandarile initiale”. In prezent, deficitul bugetar al Romaniei este de 7,8 % din PIB.

 

0 comentariu

Sonia 24-03-2010 - 16:37

Cum adic anu poate fi refolosita? Eu cred ca e foarte simplu. Cel investigat va fi oblicat sa iasa afara avind o sita sub fund si el insusi, purtind manusi chirurgicale va fi obligat s arecupereze capsula si sa o spela dupa care va fi redata daoctorilor care o va steriliza si refolosi. La prima refolosire ar trebui un discount de 100 de euro, apoi la a treia refolosire, alta suta, si pina la urma dupa 4-5 refolosiri, doritorii o pot folosi pe gratis. La asta nu s-a gindit nimeni? Si mai e ceva. Oricit de bune ar fi imaginile, doctorii tot prosti vor fi cind vor pune diagnosticul iar shpaga va continua sa curga.

doctorul 24-03-2010 - 16:43

asta pentru ca iese prin fundulet. Dumneata ai lua pe gura ceva ce a iesit pe acolo oricat de bine ai spala-o? Bacterii, virusi, ureaplasme, micoplasme, toate colcaie fara sterilizare. Apoi, nu se poate steriliza pentru ca lamele camerei video minuscule s-ar sparge la o temperatura f mare. O seara buna. Meditati linistita.

Marieta S. 24-03-2010 - 17:22

Cum sa nu va tineti voi parte, spagarilor! Sa faca minuea asta sterilizabila, moncher. De ce nu o fac? Aveti voi grija sa va pastrati spagile grase.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult