Acasa InternationalExterne Comisia Europeana se opune risipei de apa din institutiile publice si private

Comisia Europeana se opune risipei de apa din institutiile publice si private

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Dupa modificarea legislatiei referitoare la eficientizarea consumului de energie electrica din instituii, Comisia Europeana intentioneaza sa introduca o serie de prevederi similare si in privinta consumului de apa, acest lucru fiind stipulat si in planul de activitate pentru anul 2010, prezentat joi la Bruxellles, informeaza EurActiv.

Initiativa se bazeaza pe un studiu finantat de CE si prezentat in anul 2007, potrivit caruia consumul de apa poate fi redus cu pana la 40 %, prin simpla inlocuire a actualelor sisteme cu unele mai eficiente. In prezent, doar cateva state membre ale Uniunii Europene au introdus in legislatia nationala standarde in acest sens. In acelasi timp, CE doreste ca dupa intrarea lor in vigoare, aceste prevederi sa fie luate in considerare in momentul evaluarii eficientei energetice a unei cladiri.

0 comentariu

Bah NELLU & Co 30-03-2010 - 08:41

Sau o fi valabila si ptr USA zicala „cui pe cui se scoate” 😉

Cum cauta magaritza Democratilor puncte comune la treburile unde da de VETO-ul Rusiei si Chinei la ONU in goana USA spre jecmanirea arabilor si linsul stapanului gidan. Gidoveala nenorocita, si redactia imi da dreptate dar au spamani gidani pe undeva la parghiile cu BANII de aia se tem.
Mai ales ca BASESCU s-a slugarit la Zion si da total pe mana americana.
Asta ca sa-si asigure un loc prin Europa asta Zionista centralizata in stil sovietic dupa ce i se termina mandatul. Ceva mare animal pe la Barroso sau la Grupul Bilderberg.
Ptiu gidanilor ca-mi vine si mie ca si Lui in templu, sa iau biciul si si sa va alung din Romania si Europa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult