Acasa InternationalExterne Comisia Europeana si-a prezentat planul de activitate pentru anul 2010

Comisia Europeana si-a prezentat planul de activitate pentru anul 2010

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Combaterea actualei crize economice si a impactului ei social reprezinta principalele prioritati ale Comisiei Europene pentru 2010, dar si pentru urmatorii ani, potrivit unui raport prezentat joi, informeaza EurActiv.

CE si-a fixat patru obiective principale, acestea fiind combaterea crizei economice si sustinerea economiei sociale de piata a Europei, realizarea unei agende a cetatenilor care sa puna oamenii in centrul actiunilor europene, dezvoltarea unei agende externe coerente si ambitioase, cu efecte globale si modernizarea instrumentelor si modalitatilor de lucru ale Uniunii. Potrivit aceleiasi surse, importanta acordata de CE combaterii efectelor crizei economice confirma faptul ca recesiunea in Europa ar putea fi una prelungita, in special in privinta locurilor de munca. Anterior, CE a prezenta strategia “Europa 2020”, pentru crestere economica si ocuparea fotei de munca, dar aceasta nu s-a bucurat de sustinerea tuturor liderilor UE, in cadrul ultimului summit desfasurat in luna martie.

0 comentariu

Joszi 29-03-2010 - 18:39

de unde atata ura si rautate?

Ion Sigheorghe 29-03-2010 - 21:19

Inutile aceste eforturi de a se amagi ca s-ar putea aduna la un loc mai multi maghiari decat sunt risipiti pe coclauri. Logic,numai cineva profund constient de propria slabiciune ,sau complex de inferioritete viseaza la imagini supradimensionate swau hiperbole.Suntem in veacul XXI
si este cam tarziu pentru alte scenarii.

Mache 30-03-2010 - 03:44

Szia uram! Nu te-am mai auzit de ce va vreme. Cum mai esti?

Ca sa revenim la subiect, n-am prea inteles postarea ta. Cum vine treaba cu ura valahilor? Ca doar nu noi va tinem la usa ci ungurii vostri. Nem igaz?

Si acum asa intre noi: Eu ti-am mai spus si cu alte ocazii ca voi nu aveti nici simtul ridicolului si nici pe cel al momentului.

La urma urmei Ungaria o mai fi fost inca atractiva in 2004 (macar pentru secui), la data penibilului referendum la care ungurii din Ungaria v-au zis un „nem” hotarat voua astora de vi se spune unguri-surogat. Azi insa cum Ungaria se tot scufunda fara oprire nu mai e absolut nici un pericol sa va inece „imigrantii”. Macar acum partidele voastre putea face un gest de demnitate gratuita acordand maghiarilor din afara taii cetatenia. Cu exceptia catorva mii de maghiari din Zakarpatia nimeni altcineva nu s-ar fi imbulzit. Dar dupa cum iti spuneam, voi nu ati stiut niciodata sa prindeti clipa…

P.S.: Nu mi-ai mai povestit cum stati cu referendum-ul. La cat ati ajuns, ca am pierdut socoteala: Colgate VI sau Colgate VII?

gicu 30-03-2010 - 03:57

maghiarii din romania stiu cum ii privesc cei din ungaria si totusi se lasa folositi ca masa de manevra sint buni doar sa plateasca taxe la statul maghiar si sa le taie padurile de aia ii tin in izolare si sa stie doar o limba cea maghiara mentalitate de grof cei din ungaria vor sa fie sefi oare cind vor intelege si maghiarii din romania ca or ne va fi bine la toti ori nu sintem toti manipulati ca sa cistige doar niste smecheri si romani si unguri DESTEPTAREA TUTUROR

gogu 30-03-2010 - 04:14

unde esti prostutule nuti mai aud gurita aia inspumata de ura la adresa valahilor tiau puso in ….ungurii tai poate asa iti vine mintea la cap

Rogerius 30-03-2010 - 07:45

1.partidul Fidesz , care in aprilie ajunge partid de guvernamint, va acorda in mod sigur cetatenia maghiara ungurilor din afara granitelor maghiare actuale…mai ales ca este in concurenta acerba cu partidul de extrema dreapta Jobbik care la rindul sau considera ca acordarea cetateniei este o problema prioritara. Deci ambele partide, din dorinta de a cistiga simpatizanti, vor milita pentru acordarea cetateniei.

2.Presedintele Basescu doreste sa intre in istorie ca si „unificatorul” Moldovei cu Romania – indiferent sub ce forma. Apropierea de Moldova va inviora si mai mult miscarea autonomista din secuime, pe baza principiului „daca romanii se pot uni cu moldovenii noi (secuii) de ce nu putem avea macar autonomie”

3. UDMR-ul, in mod paradoxal, are o atitudine de temperare a extremismului autonomist (chiar daca uneori fac si ei declaratii sforaitoare)…daca insa Basescu ii scoate de la guvernare (aducindu-i pe independenti) udemerestii nu vor avea alta cale decit sa urmeze noua moda politica a ungurilor ardeleni :autonomia (indiferent sub ce forma.

Iar primirea cetateniei maghiare (care va fi solicitata de TOTI ungurii ardeleni)va intari si radicaliza miscarea de autonomie .

Bah Budapestane 30-03-2010 - 09:11

ura de rumani… — Budapestanul 29-03-2010 20:39
de unde atata ura si rautate?

Pai de unde sa stiu eu de ce sunteti asa de porci bah?
Intreaba-i pe ai tai de udne atata .. „URA DE RUMANI”.

Nu vezi ca esti bow? Uite ce ai scris, mai citeste o data. „Gura boszgorului pacatos”, igen?

PorcUR tau Töckes: l-a lasat nevasta ca-i un PARANOIC IMPUTZIT SI-UN ZBIR mai taliban acasa decat aia in Kabul, bah idiotule.

Nevasta lui Töckes a bagat divortz de porkUR Töckes, ptr ca ala trage chefuri la Budapesta pe banii simpatizantzilor.
Exact ca Nicu Ceausecu cu banii UTC-ului.
Si acasa-i un pork Töckes al tau, le punea pe muierile din casa sa scrie in condica cu intrebari, sa-i de RASPUNS IN SCRIS la comenzile lui de STAPAN.
Si astuia sa-i dai nTransilvania pe mana , GROFU lu kaqat.

Vezi Budapestane, sugi pixul unui boszgor paranoic de popa baptist imbecilizat de PUTERE.
Gunoiul tau BOSZGORESC il copiaza pe STALIN.

„Soţia europarlamentarului Laszlo Tokes, episcop reformat de Piatra
Craiului, a intentat divorţ la Judecătoria Oradea, acuzându-l pe acesta
de infidelitate”.
Io-te ce zice Scânteia Revopsita:

http://www.adevarul.ro/actualitate/social/Sotia_lui_Laszlo_Tokes_ii_cere_divortul-acuzandu-l_de_infidelitate_0_233976788.html

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS