Acasa InternationalExterne Coreea de Nord: 33 de creștini vor fi executați pentru înființarea a 500 biserici

Coreea de Nord: 33 de creștini vor fi executați pentru înființarea a 500 biserici

scris de C.S.
1 afisari

Autorităţile nord-coreene se pregătesc să execute 33 de creştini, care s-ar fi aliat cu pastorul baptist din Coreea de Sud, Kim Jung-wook. Acesta le-ar fi furnizat fondurile necesare pentru înfiinţarea a peste 500 de biserici în subteran.

Kim Jong-un, un dictator nemilos.

Cei 33 de creștini au fost acuzați că ar fi încercat să răstoarne guvernul, aceiaşi acuzaţie pentru care a fost executat și unchiul liderului de la Phenian, Jang Song-thaek, împreună cu întreaga familie a acestuia.

Liderul nord-coreean a fost ales duminică în Parlamentul regimului pe care îl conduce, al treilea membru al dinastiei Kim devenind astfel şi deputat. Ca şi ceilalţi candidaţi ai partidului unic el s-a prezintat fără contracandidaţi în scrutinele în care alegătorii sunt obligaţi să voteze, pe liste apărând practic un singur candidat.

Sub pretextul votului, statul realizează astfel un recensământ neoficial şi înregistrează astfel persoanele care susţin sau nu regimul dictatorial al lui Kim Jong-un.

Sunt primele alegeri pentru Adunarea Supremă a Poporului organizate de la instalarea la putere a lui Kim Jong-un, în urma morţii tatălui său, Kim Jong-il, în decembrie 2011.

Aşa cum se aştepta, fiecare buletin de vot introdus în urne de către alegătorii din circumscripţia sa i-a revenit lui Kim Jong-un. Toţi alegătorii înscrişi la vot au votat, iar toate voturile au fost valide.

1 comentariu

briel 12-03-2014 - 17:28

Mucenici in timpuri moderne. Si chiar 33 ? Dupa asta o sa-l apuce boala pe ‘inteleptul carmaci’.

Oare o sa sara ca ars Occidentul, care vibreaza tot de grija Crimeii ? Macar o infierare, o declaratie, ceva acolo cat de mic.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult