Acasa InternationalExterne Coreea de Sud a demarat un amplu exercitiu militar

Coreea de Sud a demarat un amplu exercitiu militar

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Armata sud – coreeana a inceput joi cel mai amplu exercitiu antisubmarin din istoria sa, in pofida avertizarilor venite din partea Phenianului.

Potrivit unui comunicat al armatei sud – coreeene, citat de BBC, la exercitiu – care se desfasoara in Marea Galbena – vor participa aproximativ 4.500 de militari, 29 de nave si 50 de avioane. “Scopul exercitiului este intarirea raspunsului nostru la provocarile asimetrice venite din partea inamicului (…) Nu vom tolera nici un fel de provocare, iar manevrele navale ne vor permite sa fim complet pregatiti pentru lupta”, a declarat un oficial militar de la Seul.

Manevrele au loc la scurt timp dupa un alt exercitiu militar comun, Statele Unite – Coreea de Sud, care a determinat Phenianul sa avertizeze ca raspunsul sau ar putea fi unul nuclear. Cu toate acestea, exercitiile s-au incheiat fara incidente.

0 comentariu

Rasputin 15-04-2010 - 12:35

…atacuri psihotronice asupra echipajului, nu se prea vorbeşte…

sorge 15-04-2010 - 16:42

Nu cred ca are curajul sa spuna :nu Rusia este de vina .
Este posibil ca tocmai cei doi morti ,care nu se gasesc pe nici o lista ,sa detina secretul .
Dat fiind faptul ,ca avionul a atins pamintul ,mult in afara pistei ,ma inclina sa cred ca a lipsit axa imaginara a aeroportului ,care se obtine prin aintersectia a doua raze care se intersecteaza ca o tinta de luneta de carabina .
Pe vremuri se numeau :indepartata 1 si indepartata 2 .Axa se vedea din avion .
Dat fiind faptul ca la aterizarea lui Putin s a adus aceasta echipa si apoi a disparut ,cred ca asta a fost misiunea celor 2 personaje gasite moarte .

FORESKIN 15-04-2010 - 16:56

..si niscai blinele….

Rasputin 15-04-2010 - 17:20

…înainte de aterizare, turnul de control transmite avionului presiunea atmosferică la capul pistei, după care se reglează altimetrul din avion.
A fost transmisă corect sau nu? Nimeni nu vorbeşte despre asta.
O eroare de 1 milimetru bagă avionul în pămînt.

Viorica Ianc 16-04-2010 - 01:11

Asta spune totul ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult