Acasa InternationalExterne Covid-19: Ministrul de Externe din Belgia, Sophie Wilmes, a ajuns la terapie intensivă

Covid-19: Ministrul de Externe din Belgia, Sophie Wilmes, a ajuns la terapie intensivă

scris de Misu Andrei
54 afisari

Şefa diplomaţiei belgiene şi fost premier al acestei ţări europene, Sophie Wilmes, este internată cu COVID-19 într-o secţie de terapie intensivă după ce a început să aibă simptome vinerea trecută, iar sâmbătă a fost testată pozitiv la coronavirus, relatează EFE, citată de Agerpres.

Totuşi, potrivit AFP, care citează un purtător de cuvânt, „situaţia ei nu este îngrijorătoare”.

„S-a dus la spital ieri seară (miercuri seară – n.r.), apoia fost internată la terapie intensivă”, a declarat purtătorul de cuvânt, care a adăugat că Wilmes „este conştientă şi comunică. Situaţia ei este relativ bună”.

Anturajul lui Wilmes, în vârstă de 45 de ani, a cerut să-i fie respectată intimitatea, au informat joi radioteleviziunile flamandă VRT şi francofonă RTBF.

Fostă şefă interimară a executivului între decembrie 2019 şi septembrie 2020 şi actuala şefă a portofoliului externelor în noul executiv belgian crede că s-a infectat din familie şi a anunţat pe reţelele sociale că a fost testată pozitiv la COVID-19.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult