Acasa InternationalExterne Criza din Ucraina: Bilanți oficial – 28 morți, aproape 300 de rǎniți

Criza din Ucraina: Bilanți oficial – 28 morți, aproape 300 de rǎniți

scris de Z.V.
1 afisari

Bilanţul violenţelor de la Kiev a ajuns la 28 de morţi şi 287 de persoane spitalizate, a anunţat joi Ministerul ucrainean al Sănătăţii.

Criza din Ucraina: Bilanți oficial – 28 morți, aproape 300 de rǎniți (foto:msn.com)

Ministerul a precizat într-un comunicat postat pe site-ul său de Internet că patru tineri cu vârste mai mici de 18 ani şi doi cetăţeni străini figurează printre răniţii violenţelor de marţi seara din capitala ucraineană. Preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anunţat un „armistiţiu” cu opoziţia înainte de sosirea la Kiev, joi, a diplomaţilor europeni şi a unui oficial rus de rang înalt.

Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) a ameninţat miercuri Ucraina că va pune în discuţie cooperarea cu această ţară în cazul în care armata va interveni împotriva protestatarilor opoziţiei, potrivit mediafax. „Fac apel către guvernul ucrainean pentru a evita orice nouă violenţă”, declară un comunicat al secretarului general al Alianţei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, după confruntările şi asaltul poliţiei împotriva manifestanţilor din centrul Kievului, acţiuni soldate cu cel puţin 26 de morţi marţi, 18 februarie.

49 comentarii

pathfinder 20-02-2014 - 12:46

Guvernatorul regiunii Cernăuţi, Mihail Papiev, şi-a dat demisia din funcție, în această dimineață, potrivit presei locale.

Decizia privind demisia din funcţie a fost luată de către Papiev după ce studenţii din Cernăuţi au blocat străzile oraşului, protestând față de actuala conducere ucrainene, dar şi în semn de solidaritate cu protestele de la Kiev.
…..
Pentru a nu escalada conflictul şi pentru ca manifestanţii să nu cauzeze pagube distrugătoare imobilului edificiului, Mihail Papiev, guvernatorul regiunii Cernăuţi, și-a scris cererea de dimisie.

Iar Olecsandr Demidov, şeful Direcţiei Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei în regiunea Cernăuţi, a declarat, în faţa mulţimii adunate la sediul executivului regional că „miliţia e cu poporul”.

Sursa: evz.ro

Tache 20-02-2014 - 12:51

Primavara europeana a inceput ! Dupa Ucraina urmeaza Romania !

UnUL 20-02-2014 - 14:38

Nu cred: suntem prea lași sau prea proști și intoxicați ca să-l dăm jos pe Ponta și banda lui de escroci lui incompetenți.

Antibasistul 20-02-2014 - 15:13

Basescu trebuie dat jos, impreuna cu gasca lui de cei mai mari escroci din Istoria Romaniei!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-02-2014 - 15:15

Tn nu esti doar L A S !
Esti UnUL ,doar Un nul ,
CARE la turnat si pe TATAL la
SECURITATE :
”Noi începusem să îl luăm la puricat pe Băsescu asupra unor date strict tehnice referitoare la o dublă compartimentare atât a rezervoarelor, cât şi a unor pereţi ai petrolierului. Petrolierul „Argeş” fusese transformat încât să poată transporta marfă clandestină. O astfel de compartimentare încălca normativele de construcţie a navei. Aveam să aflu mai târziu că petrolierul fusese adaptat cu binecuvântarea Securităţii astfel încât, sub acoperirea transportului de carburant, nava să poată face transport clandestin de armament, aur, diamante sau combustibil. Valuta obţinută nu intra numai în bugetul statului, nu doar în buzunarele unor înalţi demnitari din DIE, care îl protejau şi pe Băsescu, ci şi în buzunarul lui propriu. Ţin minte că la un moment dat, când Băsescu l-a jignit pe inginerul Vulpe, cel mai bun specialist în inginerie navală, afirmând că habar nu are de construcţia navelor, m-am răstit la el: „Dacă numai o parte din datele din dosarul ăsta sunt reale, dumneata poţi să înfunzi puşcăria…”. La care răspunsul a venit prompt de la Băsescu: „Nu ştiu care dintre noi doi va face puşcărie mai repede…”. Şi, nu am să uit, râsul acela hăhăit de golan tupeist al tânărului comandant de atunci Băsescu. Am ieşit nervos din birou şi, imediat, m-au abordat Nicuşor Dumitru, şeful Securităţii Portului Constanţa, şi prim secretarul judeţului Constanţa, Vâlcu. Acesta din urmă m-a luat de braţ, m-a tras într-un colţ şi mi-a spus: „Am ordin de sus de tot. Lăsaţi-o moale şi mergeţi pe burtă… Ăsta e ofiţer acoperit şi de caz ştie şi Tovarăşu’…!”. Decizia finală privind rezultatele anchetei noastre a fost luată în comun de inginerul George Vulpe – asupra căruia cred că s-au exercitat cele mai mari presiuni -, de ofiţerul Nicuşor Dumitru şi de prim-secretarul Vâlcu. Totul s-a terminat în coadă de peşte şi, ulterior, dosarul a rămas în suspensie…

După zece ani de la acest episod aveaţi să daţi din nou de Băsescu… În alt context istoric, dar, de astă dată, a avut ocazia să se răzbune pe dvs. A trebuit să părăsiţi ţara în 1991 şi să cereţi azil politic în Belgia.”

pathfinder 20-02-2014 - 15:24

Petarda.
Individul nu poate sustine afirmatiile in nici un fel.

„Preşedintele Traian Băsescu respinge „afirmaţiile acuzatoare” care i-au fost aduse de către fostul inspector din Ministerul Transporturilor, Ştefan Mihuţ, descriindu-le ca fiind „neadevărate” şi anunţă printr-un comunicat că îl va da în judecată, „aşa cum cere legislaţia în vigoare”, „pentru a da ocazia prezentării de probe în susţinerea celor afirmate””

Daca Basescu castiga procesul recunosti ca mananci cacat?

ValVerde 20-02-2014 - 16:22

Nuuu….o sa zica ca tribunalul, si justitia in general, sunt in buzunarul lui Basescu.

Zvonurile si calomniile dau mult mai bine la mintile atrofiate….

Antibasistul 20-02-2014 - 16:47

Deci e clar ValV esti un gunoi basist total lipsit de caracter, prost mare, ca toți basistii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antibasistul 20-02-2014 - 16:46

Deci e clar ValV esti un gunoi basist total lipsit de caracter, prost mare, ca toți basistii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jan dinu 20-02-2014 - 16:54

Curva de cabaret
Asta esti pe internet…
Vindut la Varan
Pentru’n amarit de ban !
JD-USA- RENO- NEVADA

Antibasistul 20-02-2014 - 17:28

Securist basist
Esti pe Internet
La greu platit de
Basescu din
Banii poporului roman!!!!!!!!!!

pathfinder 20-02-2014 - 13:02

Poate nu este destul de clar…!

Președintele Consiliului Regional Cernăuți a vorbit în limba română

Mychail Papiev, guvernatorul regiunii Cernăuți, a ținut să sublinieze importanța reuniunii de la Suceava care în final va fi simțită de cetățenii celor două zone. ”Ce s-a întâmplat azi e un eveniment care formează și istoria și situația actuală a relațiilor bilaterale. Mulțumiri președintelui Cătălin Nechifor datorită caruia am avut posibilitatea să ne întâlnim la Suceava. Putem spune, la figurat, că azi a avut loc ședința comună a Parlamentelor Bucovinei. Evaluarea evenimentelor de azi o vom primi de la cetățeni un pic mai târziu, în funcție de ce vor simți familiile din cele două zone. Nu întâmplător, accentul a fost pus pe micul trafic de frontieră, căci sunt multe familii despărțite de aceste frontiere. Un punct esențial însă, e colaborarea în domeniul economic. Bucovina ar putea deveni un culoar prin care să treacă rutele din Balcani spre nordul Europei. Bucovina este ținutul în care merită să trăiești, se spune la Cernăuți.”

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 20-02-2014 - 15:19

Amplasarea lunetistilor pe cladirile aflate in zona de conflict este ultima zbatere disperata a oficialitatilor de la Kiev. E ca in cazul cancerului care-si traieste ultima faza accesind glandele limfatice.

Lupta ucrainienilor impotriva ciumei rusesti va avea sorti de izbinda si NUMAI ASA isi vor respecta si isi vor meritaa independenta fata de rusi exact ca in cazul Finlandei care era gata sa lupte pina la disparitia de pe harta impotriva Rusiei, pina cind si-au cucerit definitiv independenta si astazi se poate mindri cu titlul de tara in care coruptia, ordinaria, necivilizatia (aproape) au disparut complet. La noi, dupa ce elementul sanatos, segmentul valoros al natiei a fost alungat de saracie, prostie, conflicte sociale controlate de comunistii mafioti ai psd-ului, a emigrat in masa, a facut ca in tara sa ramina numai prostimea, zoaiele, incit in societatea romaneasca nu mai exista un echilibru, nu mai exista motorul care ar putea pune in functie refacerea morala (si nu numai) a natiunii. Astfel, in Romania au ramas numai incultii, necivilizatii, obedientii, iar ca dovada sta faptul ca intr-un recent sondaj de opinie, la antena 3 se uita NUMAI prostii, incultii, oamenii fara studii, asa incit, de ce sa ne mai miram daca nu avem si la noi manifestatiile de la Kiev? Uite, de-aia !

La noi, romanii „lupta” sa-l elibereze din inchisoare pe Adelu si mai ales pe Gigi, erteve-ul ducind o campanie de presa absolut ordinara si mizerabila pentru a-l elibera pe latifundiarul din Pipera, plasindu-ne ca tara, ca popor, intr-o alta constelatie, intr-o alta dimensiune cosmica decit se afla planeta Pamint. Noi nu mai traim pe planeta Pamint. Noi plutim in alte dimensiuni cosmice. In timp ce tarile balcanice se lupta la propriu cu autoritatile comuniste de la ei din tara si cu coruptia generata de aceste otrepe comuniste, la noi, in Romania, autoritatile comuniste nu numai ca sunt iubite si respectate dar mai sunt si votate in proportie de peste 70% din cei 40% din romanii care se prezinta la vot. Deci, despre ce vorbim noi aici ? Dorim, noi romanii respect ? Pe ce baza ? Pentru ce motiv, cind nu mai putin de acum citeva zile, cind parlamentul s-a unit in jurul mafiotului Cosma si nu au votat pentru ca DNA-ul sa-l trimita dupa gratii, a facut ca a doua zi, imediat, ambasadorul Americii sa ceara sa faca o vizita la Parlamentul Romaniei si sa ceara explicatii, dupa care, tot el, ambasadorul SUA sa dea un comunicat de presa prin care sa re-re-re-re-reafirme ca nimeni nu ar trebui sa fie mai presus de lege, chiar daca ocupa functii in parlamentul tarii. Deci, in vazul lumii mafiotii de la noi isi fac de cap iar zoaiele de romani privesc la antena 3 cum niste ordinari NE-ziaristi, NE-jurnalisti, vomeaza seara de seara aceleasi texte antibasiste, aprobate imprealabil de cel mai obedient, mai josnic, mai ordinar excrement al societatii romanesti : Voiculescu !

pathfinder 20-02-2014 - 15:37

Fata mea, nu te folosi de situatia din Ucraina in monologurile tale.
E alta mancare de peste…

Dai dovada de oportunism de tip A3 cand iti motivezi „scrierile” asa.
Hai ca poti mai mult!

urbos 20-02-2014 - 17:47

Oportunism de tipA3, hahahaha. Dumnezeule, ce inseamna boala basista!

pathfinder 20-02-2014 - 17:50

Doare?

salut 20-02-2014 - 17:58

Hehehe, rujatule, numai tu cunosti smecheriile astea … adanci. Bagi un „oportunism de tip A3”, dai cu ruj, faci cu okiu’ si ti-ai gasit deja clientul, n’asa?
Hehehe, „Oportunism de tipA3″… te joci cu te’ncurci?

pathfinder 20-02-2014 - 18:02

Mda.
Inseamna ca deja ti-ai luat-o cat trebuie.
Cam asta e semnul cand o dai pe trivialitati…

Si mai urmeaza…
Stai ghinisor…

Ia vezi Ucraina… si Jean … 😉

urbos 20-02-2014 - 18:11

Ce sa doara ma nesanatosule, nu vezi ca esti bolnav psihic?
Doare intr-adevar, te doare pe tine, pe dementii ca tine, pe Dementul din fruntea tarii, ca exista UNA bucata post PRIVAT care face opozitie. Si CRAPATI din cauza asta, ca nu e unire-n cuget si-n simtiri si nu canta toata presa ode Marelui Carmaci din bani furati, dupa cum bine se vede, ca la propagandisti se uita pooolea.
Cat de bolnav poti sa fii? Cat de prost?

UnUL 20-02-2014 - 18:25

UNA BUCATĂ RAHAT PRIVAT care face politica unui securist

urbos 20-02-2014 - 18:33

Scleroza-n placi, ai intervenit pentru rujatu penibil?
Politica unui securist? Hahahaha!
Omoara-te ma scarba, vezi-ti de leprele basiste care stau pe bani furati, ma scursurilor.
Unde mai pui ca cel mai securist e taman Dementa Sa, Bashina.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-02-2014 - 18:37

@ ….a P o p i i i ,
…e Genel ;
o tempora , o
morres :

M-am abtinut cat am putut in aceste zile sa fac oarece comentarii cu privire la ce se intampla pe scena politica damboviteana, pe de-o parte in speranta ca amocul care l-a cuprins subit pe Crin Antonescu sa fie trecator si ca, dupa cateva fite in care puberul Antonescu a vrut sa le arate partenerilor de coalitie ca el este mai barbat, datorita unui floc in plus si ala crescut in frunte, omul va renunta la dorinta de sinucidere politica si va reveni la normal. Ti-ai gasit insa! Baiatu’ aista pripasit de pe meleaguri tulcene in asa-zisa politica mare din Romania a reusit performanta ca inainte ca, sprijinit fiind de PSD, sa ocupe cel mai inalt jilt din tara, sa-si arate limitele intelectuale, mai precis sa arate unui popor intreg cat este de PROST. Nu are rost sa o mai zic p-aia ca USL-ul a fost votat de o masa covarsitoare de romani, nu pentru ca liderii sau partidele din aceasta coalitie ar fi mai frumosi si mai destepti decat ailalti, ci pentru faptul ca respectivii au facut niste promisiuni care au mers la inimile alegatorilor. Prima cu datu’ de pamant a basescului a cazut din start, romanii s-au consolat cat de cat, asteptand ca macar partea a doua a promisiunilor de campanie sa fie minimum indeplinite.
Dar domnu’ Crin, care dupa ce ca-i PROST de bubuie mai tare decat artileria germana la asediul Leningradului, mai este si de-o fudulie comparabila cu cea a caprei raioase, nu vrea el neam ca lucrurile sa intre pe un fagas normal ci, absolut lipsit de orice logica elementara, a fortat ruperea aliantei, conform teoremei lui Murphy care stipuleaza ca daca un lucru merge bine trebuie sa apara un imbecil nerabdator sa dea cu batul in balta.
Daca la toate acestea adaugam apa la moara data nebunului din capul statului care-si permite acum, in conditiile de scenariu si decor de filme cu prosti, semnat Crin Antonescu, sa-si bata joc la greu si bine motivat de protagonistii acestei productii politice mioritice, realizam cam cata prostie poate fi in mintea unui lider politic care, imprumutand demagogia ieftina a personajelor caragialesti, vine si-si motiveaza deciziile aberante cu lupta pe care a dus-o PNL-ul de la patrusiopt incoace si incolo. Absolut jenant!
Ar fi multe de comentat dar e o vorba care spune ca daca te amesteci cu porcii..
De aceea inchei aici multumind Briuselului ca, in ciuda votului masiv dat de romani impotriva basescului, alde popularii ieuropeni au decis ca musai ca Uciga-l Toaca sa ramana la Cotroceni pana la sfarsitul mandatului. Daca basescul ar fi fost demis la referendum, in euforia momentului respectiv, romanii ar fi votat masiv “Crin, presedinte !” inlocuind un nebun care-si stie doar interesul personal cu un PROST care nici macar interesul acesta nu si-l cunoaste daramite pe cel general.
Asa, tot mai avem o sansa ca in decembrie sa votam cat de cat aproape de necesitatile noastre si sa nu cadem din lac in putza in situatia in care, Doamne fereste! , Antonescu ar ajunge la Cotroceni.

pathfinder 20-02-2014 - 18:40

@curbos
Uiti de la mana pana la baie.

Zilele trecute a fost publicata hotararea aia de zicea ca Base nu a fost securist.
In schimb alea de spun ca Varanul zis si Felix a fost turnator exista.

Stiu, stiu … la tine totul e invers!

salut 20-02-2014 - 18:41

„urbos
20-02-2014 at 18:33
Scleroza-n placi, ai intervenit pentru rujatu penibil?…”
===============

Schizofrenicul cu personalitate multipla e in faza de schimbare. Flash-uri rapide, cand rujatul, cand Nulul. Dureaza vreo 10 minute, dupa aia ramane unul singur. Astazi, eu pariez pe Nulul; are neuronasul odihnit.

urbos 20-02-2014 - 18:52

Aha! S-a publicat un CACAT. O cacareaza basista, numai buna pentru prosti ca tine ma pederast mic si prapadit.
„Neste docomente” scoase din cur de Kior, care priveau vreo trei luni de zile din activitatea de turnator a Marelui Carmaci, facut de Ceauseasca sef cu cateva saptamani inainte de revolutie, apropo. Docomentele au fost gasite irelevante in a-l face pe Kior ca facator de POLITIE POLITICA.
Cum am spus, Kioru putea prezenta la CNSAS si certificatul de nastere a lu ma-sa, si CNSAS ar fi spus tot ca documentul n-ar dovedi ca Basescu a fost securist, spre guitaturile vesele ale unora ca tine, prosti gramada.

pathfinder 20-02-2014 - 18:53

Stiu, stiu … la tine totul e invers!

urbos 20-02-2014 - 19:25

Invers decat ce ma tampitule?
Ti-am spus ma taratura penibila, pe ce se bazeaza inca un „verdict”, pentru lepra ta. Nu vezi in ce hal va prezentati? Cu excrementul ala in frunte.

Antibasistul 20-02-2014 - 15:58

Iarasi minți porc basist, la Antena 3 se uita oamenii DESTEPȚI din toate paturile sociale, la B1 si celelalte posturi TV basiste se uita numai cretinii, idioții basisti!

pathfinder 20-02-2014 - 16:06

Continuarea seriei “nebunii sunt cu noi”…

Antibasistul 20-02-2014 - 16:10

Iarasi minți porc basist, la Antena 3 se uita oamenii DESTEPȚI din toate paturile sociale, la B1 si celelalte posturi TV basiste se uita numai cretinii, idioții basisti!

PS. Da nebunii, cretinii basisti sint cu voi basistii!

Postarile tale spun ca esti nebun-prost, sau mare ticalos securist-basist!

pathfinder 20-02-2014 - 16:13

Si confirmarea…

Antibasistul 20-02-2014 - 16:17

PS. Da nebunii, cretinii basisti sint cu voi basistii!

Postarile tale spun ca esti nebun-prost, sau mare ticalos securist-basist!

DA CONFIRMAREA CA ASA E CUM ZIC IO, nebunule basist-securist!!!!!!!!!!!!!!!!!!

salut 20-02-2014 - 15:33

” … a facut ca a doua zi, imediat, ambasadorul Americii sa ceara sa faca o vizita la Parlamentul Romaniei si sa ceara explicatii,….”

==========
Ce vremuri traim!

Sluga preamareste abuzul stapanului. Nicaieri in lumea civilizata, dar ABSSOLUT NICAIERI, un ambasador NU se duce sa traga Parlamentul tarii in care isi exercita mandatul de urechi.
Bineinteles ca in cazul tarilor/natiunilor considerate partenere si amice, atentia diplomatilor de a nu face gafe interpretabile e cu atat mai mare, chiar daca diferenta de putere intre parteneri e uriasa.

Dar sluga zice NU libertatii si demnitatii normale. NU poate trai fara stapan. Cineva care sa-l calce zilnic pe gat.

Mai mult decat atat:
Nu numai ca orice om normal respinge ideea de stapan, dar sluga asta se vrea si violata si face ode violului….reictiti pasajul subliniat.

pathfinder 20-02-2014 - 15:49

Statul minimal.
De acord!
De prin ’90…

jan dinu 20-02-2014 - 17:06

— Traiasca UCRAINA LIBERA —
Cinste eroilor ce lupta pentru eliberarea patriei lor de sub jugul mongolo- rus !
JD-USA

salut 20-02-2014 - 17:13

Da’ cine ataca Ukraina, Jane, ca nu zice nicaieri pe aici?

jan dinu 20-02-2014 - 17:18

OLIGARHIA mai a draku ca MAFIA !!
JD-USA

salut 20-02-2014 - 17:29

Canta cu-cu? Canta, canta !

Stii semnificatia cuvantului „Oligarhie”, Jane? Asa, de curiozitate, in cazul tau chiar nu imi fac iluzii ca ai putea pricepe ceva.

pathfinder 20-02-2014 - 17:42

Iar esti pe teren alunecos…

pathfinder 20-02-2014 - 18:07

Canta cucu.
Razi tu razi Harap Alb dar creierul tau e mort.
Te-ai luat aiurea de Jean.
Nu e prima data cand te apropii de subiectul Ucraina fara sa ai nici cea mai vaga idee despre ce vorbesti…

1. Nu-mi place deloc nenea Kerry, dar a cicipit si el un adevar:
„Seful diplomatiei americane a aratat ca o mare problema in acesata zona a Europei o reprezinta „interesele oligarhilor corupti” care, cu ajutorul banilor, „sufoca opozitia, cumpara oameni politici si mass-media si slabesc independenta justitiei si drepturile organizatiilor non-guvernamentale””

2. E adevarat ca nu tot ce spun aia din US e intotdeauna credibil dar iti ofer si alt material, mult mai serios, despre rolul oligarhiei in viata economica si politica a Ucrainei:
Ucraina, numele haosului
de Armand Gosu
http://www.revista22.ro/ucraina-numele-haosului-37449.html

Lectura placuta!
Dupa ce ai terminat, daca ai inteles, te rog eu frumos sa recunosti ca manaci rahat.

salut 20-02-2014 - 18:56

Am citit. FVL

Nici nu stiu de ce mai lecturez textele neterminatilor alora care sciu prin 22. Uite si tu cat esti de cretin in concluziile tale:

„…oligarhul Rinat Ah­me­tov, cel mai bogat ucrainean, cu o avere de peste 15 miliarde de dolari, unul dintre cei mai apropiați susținători ai lui Ia­nu­kovici și sponsor al Partidului Regiunilor, s-a declarat public împotriva unui sce­na­riu violent” … se scrie in articol

(Orice om rational ar trage concluzia ca oligarhul ala ar fi un factor pozitiv)

Jan – prostanacu’ de peste balta – zice ca „oligarhii ar fi rai”. (eu nu m-am pronuntat)
Tu, ai sarit ca gaina la flegma, ca si cand m-as fi pronuntat invers, desi n-a fost cazul si zici „Da, Jan are dreptate, uite dovada…si imi dai un text”

Din textul- argument la spusele lui Jan, dat de tine, reiese INVERS decat ce zice Jan.

Ma baiete, rujat sau nu, tu pricepi propriile tale ziceri?

pathfinder 20-02-2014 - 19:04

Ce ma distrezi. 🙂
Ma asteptam la asta…

Da, este adevarat ca oligarhii au intors foaia in ultimele luni. Ca sa-si apere fundul…
Dar nu asta este esenta.

Mai rujatule,
Ce trebuia sa intelegi tu de acolo e ca oligarhii ucraineni (si rusi) controleaza practic parlamentul Ucrainei.
Si, completez, viata economica din tara asta.
Asta incerca sa explice si Kerry.

Euro-maidanul initial s-a transformat.
Revendicarile alora nu mai sunt cele initiale.
Dar tu de unde sa stii asta? 🙂

salut 20-02-2014 - 19:07

Aha, si d-aia te-ai dat imbecil si ai pus ca argument un document invers decat propriile tale concluzii: sa ma faci de ras.

Bravo, ai reusit !

pathfinder 20-02-2014 - 19:14

Idiot cretin.

Repet:
„Da, este adevarat ca oligarhii au intors foaia in ultimele luni. Ca sa-si apere fundul…”

Din decembrie boule.
Din momentul in care printre nemultumirile Maidan-ului au aparut si oligarhii.
Da’ tu de unde sa stii?

pathfinder 20-02-2014 - 17:16

🙂
Care Ucraina?
Aia de la Kiev?
Aia de la Lvov sau Cernauti?
Sau aia de la Odessa, Sevastopol si Donetsk?

Sunt mai multe Ucraine, Jane…

jan dinu 20-02-2014 - 17:23

Pentru mine — ucrainiencele — sunt peste tot …
chiar shi’n PORTLAND .. sa-mi fie cu iertare
sunt bune …cind le dau ce pot !…
JD-USA – Campulung Bucovinean

pathfinder 20-02-2014 - 17:26

🙂
OK.
M-am prins de mult.

jan dinu 20-02-2014 - 17:32

— Deslipirea intregii – UCRAINII – de ombilcul bolsevico- rus
este cea mai mare prioritate a vestului ca strategie de-a curma
—ALIANTZA EURO – ASIATICA — (pusa la cale de Russia& China )
care afecteaza interesele occidentului crestin !
EU am propus acum 6 luni:punerea a cel putin 50 miliarde $$$$$ …pentru
intrarea Ucrainiei in sfera vestica !
MI$$iunea noastra continua !
Succesul este aproape !
JD-USA- RENO-NEVADA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult