Acasa InternationalExterne Criza guvernamentala in Belgia dupa demisia prim-ministrului Yves Leterme

Criza guvernamentala in Belgia dupa demisia prim-ministrului Yves Leterme

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Premierul belgian si-a prezentat joi demisia, dupa ce partidul liberalilor flamanzi, principalul aliat al crestin – democratilor condusi de Leterme, a hotarat sa paraseasca coalitia de guvernamant, din cauza unui conflict lingvistic dintre francofoni si flamanzi.

Potrivit BBC, premierul a luat aceasta decizie dupa o sedinta de urgenta a cabinetului, demisia sa fiind acceptata de Regele Albert al II-lea. Ministrul belgian de finante, Didier Reynders, a declarat ca “nu exista alta solutie decat demisia guvernului”. Decizia lui Leterme ar putea afecta serios tara, avand in vedere ca peste doua luni Belgia ar urma sa preia presedintia semestriala a Uniunii Europene (UE). In acelasi timp, aceasta pune sub semnul intrebarii desfasurarea dezbaterii parlamentare privind proiectul de lege care interzice purtatrea valului islamic in orice conditii, inclusiv in public. Belgia ar putea fi primul stat european care va introduce o lege in acest sens.

0 comentariu

fanariotu 01-04-2010 - 09:56

Hopa,Iliescu contrataca….Adio demascare a loviturii de stat din 89…Iliescu reloaded…..

rata 01-04-2010 - 13:54

Va luati de GADINA CONSTANTIN, care luat de val s-a trezit la Jilava, pur si simplu. A devenit REVOLUTIONAR, cunoscut ca REGIZOR DE FILM. A facut si el o regie : A INSELAT OAMENI AMARATI CU PROMISIUNI, I-A TOCAT DE BANI, A LUAT NENUMARATE SPATII IN BURICUL BUCURESTIULUI, PENTRU EL, FAMILIE, ETC., MULTE TERENURI si le-a vandut direct sau indirect (dreptul litigious, etc.). Acum are enorm de multi bani ascunsi, DE VA INGROP IN EI, cum se spune in parodie, si-l doare in c…, si nici acolo. Latrati voi prostimea ca eu ma capatuiesc pentru multe alte veti de acum in colo. PROSTIMEA SUNTEM NOI, DACA PANA ACUM NU VA-TI DAR SEAM. E vorba de domnul COMISAR SEF, d-l GADINA CONSTANTIN, presedinte al ASOCIATIEI JILAVA 89 RANITI SI RETINUTI (curat murdar, musiu, zice nenea CARAGIALE), reprezentantul TUTUROR REVOLUTIONARILOR DIN ROMANIA (cititi domnilor pe internet la COMISARIATUL PENTRU SOCIETATE CIVILA , nu zau domnilor, l-ati facut COMISAR SEF, HALAL), si uite cine REPREZINTA REVOLUTIONARII DIN ROMANIA !

Huhu 01-04-2010 - 18:27

Sincere felicitari!!!!!

Nguen Miun Gion 01-04-2010 - 18:37

Acest om este o batjocura la adresa Romaniei si la adresa romanilor. Eu una abia astept ca justitia sa-l bage in inchisoare pe viata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult