Acasa InternationalExterne Cu cât l-a bătut Hollande pe Sarkozy la prezidenţiale din Franţa

Cu cât l-a bătut Hollande pe Sarkozy la prezidenţiale din Franţa

scris de D.S.S.
278 Afisari

Socialistul François Hollande a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa cu 28-29% din voturi, devansându-l pe Nicolas Sarkozy, care ar fi obţinut 25-265 din sufragii, informează surse concordante citate de AFP.

Hollande a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa

Cifrele publicate de France Presse se bazează pe estimările institutelor de sondare a opiniei publice obţinute de agenţia franceză de ştiri. Conform acestor date, candidata extremei drepte Marine Le Pen se află pe poziţia a treia, înaintea candidatului stângii radicale, Jean-Luc Mélenchon.

5 comentarii

digital 22-04-2012 - 20:19

s-au kkt șarkoțeii pe ei,așa va fi și la noi cu kiombelixul!

Ciu Huhu 23-04-2012 - 01:51

Evreul Hollande l-a batut pe evreul Sarkozy, e Franta locuita numai de evrei?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 23-04-2012 - 10:29

Bey ….CIU mette, Hexagonul a obtinut o sansa in plus, dupa caderea sistemelor comunistoide din rasaritul ioropei. Exodul arabetzilor a fost intrecut doar de cel al rromanasilor, unde vezi la Paris si in marile orase, doar aceasta scursura balcanica, noroc ca si acolo mai sant EVREI sa salveze EUROPA ! Vive la FRANCE ! Metec allez a votre pays! Hollender Le Grande Juifs …S A L V A T O R U L !

digital 23-04-2012 - 12:55

sinucide-te,mă cu un tun de 100 mm!și săl- mânuie tomi,că și așa a fost ofițer -securist,iar apoi să se arunce și ăla sub un camion!
să fim siguri,dreq de retardat!
a salvat-o pe mă-ta!

Carpa Ciu Huhu 23-04-2012 - 11:11

Ieri ca si orice credincios trebuia sa iau parte la slujba de Duminica, si cand mai erau doar cateva minute sa inceapa am auzit din spate ca vorbeau evreiste, asa ceva nu se poate , iar unu dintre ei a afirmat ca insusi Mantuitorul a fost Evreu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS