Acasa InternationalExterne Cum a ajuns Bill Gates inamicul public nr. 1 al Planetei

Cum a ajuns Bill Gates inamicul public nr. 1 al Planetei

scris de Misu Andrei
202 afisari

Să fim serioși: povestea apărută zilele trecute, în care 1.000 de polițiști și agenți FBI l-au scos cu forța pe miliardarul american Bill Gates din buncărul său de „înaltă securitate” din Seattle, pentru a-l aresta sub acuzația de „terorism biologic” și recent inventata crimă de „coronavirus”, pentru a-l ruga apoi cu frumosul să le dea, dacă poate, leacul pentru Covid-19, este o știre extrem de savuroasă, penibilă, comică și cât se poate de falsă. Miliardarul şi filantropul american a devenit doar vedeta principală a „narativului” Rusiei în materie de fake news. Cel puţin aceasta e una dintre concluziile unei analize realizate de site-ul euvsdisinfo.eu, instrument de lucru al STRATCOM, Serviciul European de Acţiune Externă al Uniunii Europene.

Site-ul este specializat în identificarea şi analizarea ştirilor false răspândite în Europa prin intermediul instituţiilor de presă pro-Kremlin, în contextul epidemiei de fake-news prin care Moscova a creat o amplă campanie de dezinformare în statele europene, inclusiv România, legată de pandemia de coronavirus. Scopul: subminarea autorităţii statelor, decredibilizarea instituţiilor democratice şi slăbirea încrederii în structurile europene.

Bill Gates a avertizat de mai multă vreme asupra pericolului pe care îl reprezintă o pandemie şi a pus la bătaie resurse financiare importante în lupta împotriva coronavirusului, inclusiv în cercetarea pentru dezvolatarea unui vaccin.

Rezultatul: miliardarul şi filantropul american a devenit, brusc, „sacul de box” al activiştilor anti-vaxeri. Moment în care site-urile pro-Kremlin şi-au îndreptat brusc atenţia asupra lui Bill Gates, conform analizei website-ului STRATCOM.

1 comentariu

escu 24-05-2020 - 02:36

Daca chiar vreti sa fiti seriosi, saptamina trecuta in Italia, avocatul Sara Cunial l-a declarat pe Bill Gates ‘vaccin criminal’ si a cerut sa fie arestat. Si bineinteles… trebuie sa fie rusii domnule.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult