Acasa InternationalExterne Cum arată Vladimir Putin după o absență de 10 zile (video)

Cum arată Vladimir Putin după o absență de 10 zile (video)

scris de C.S.
17 afisari

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a apărut luni în public după o absență de zece zile care a alimentat numeroase zvonuri și speculații, relatează AFP.
vladimir putinA fost prima aparitie in public a presedintelui rus, care parea totusi tras la fata, dupa zece zile de absenta. Aceasta ar trebui sa fie dovada ca Putin e teafar si nevatamat, dupa tot felul de speculatii, unele de-a dreptul fanteziste, inclusiv in privinta unei boli sau chiar a decesului presedintelui rus.
Unii si-au imaginat pana si o lovitura de palat la Kremlin.
Ultimul scenariu vehiculat era ca un medic austriac ar fi fost solicitat in Rusia pentru a-l consulta pe tarul Ptuin. Simple speculatii – a fost primul comentariu facut de presedintele rus.
Nicicand vreo intalnire cu un lider din Kirgastan n-a creat asemenea asteptari. Mass Media din toata lumea s-a interesat de intrevederea dintre Vladimir Putin si omologul sau kirkiz, care a avut loc la Sank Petersburg.

Lovitură de stat în Rusia. Ce s-ar întâmpla dacă Vladimir Putin ar muri?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult