Acasa InternationalExterne Cum vrea Israelul să-şi extindă teritoriul

Cum vrea Israelul să-şi extindă teritoriul

scris de M.A.
11 afisari

Este înghesiulă în Israel, aşa că teritoriul trebuie extins. Cabinetul israelian a votat duminică pentru analizarea unor opţiuni privind construcţia unor insule artificiale.

Cum vrea Israelul să-şi extindă teritoriul

Cum vrea Israelul să-şi extindă teritoriul

Acestea ar urma să ajute la dezvoltarea infrastructurii Israelului prin crearea de staţii de tratare a apei, centrale electrice şi un aeroport, informează Moldpres, care citează agenţii de presă internaţionale.

Majoritatea celor 8 milioane de israelieni trăiesc pe o fâşie îngustă de pământ de-a lungul coastei mediteraneene, iar ţara se află în criză de spaţiu. Cei mai mulţi israelieni trăiesc în blocuri. Până şi cimitirele au început să dezvolte structuri pe mai multe niveluri pentru a îngropa morţii.

Premierul Benjamin Netanyahu a afirmat că insulele artificiale ar putea impulsiona economia Israelului, i-ar asigura securitatea şi ar proteja puţinul spaţiu liber rămas în centrul ţării. O comisie guvernamentală va prezenta mai multe propuneri specifice în decurs de un an, în conformitate cu decizia Cabinetului.

14 comentarii

briel 18-06-2012 - 21:41

No, ba bine ca nu ! Daca avem o bucatica mica de creier in cap, putem sa intelegem ca intr-adevar asta-i drumul viitorului. Insulele artificiale sunt pentru rezolvari pe termen scurt, sa zicem 10-20 de ani max.

Pe termen lung, exact cum se gandesc romanii la reintregirea tarii, asa se gandesc si israelitii la ce a fost odata demult. Cititi un pic pe aici si studiati hartile …

http://www.globalsecurity.org/military/world/israel/greater-israel-maps.htm

ciufulici 19-06-2012 - 00:54

Ne doare in pix de insule, problema romanilor este DICTATORUL BASESCU SI MEGA-DICTATORUL PONTA.

Morkova Vesela 19-06-2012 - 03:48

LEGIONIKA MICA, CIU HUHULIKA – este inadmisibil pt un roman de baza, inteligent, intruit si asa mai departe, sa umble cu nick-uri penibile maoiste si care n-au chiar nimic romanesc in ele. ia d-aci niste idei, bai prapaditule, ca nici d-un nick nu esti in stare:

Puia Gaia (asta e maret, vezi cine e Gaia, si tu esti puiul ei)
Grin Pis (niste verzi, iubesc natura si o apara)
Ceai Kovski (crescator de lebede)

ne-am inteles?

Morkova Vesela 19-06-2012 - 03:50

ohoho, ce idee mi-a venit, pai la o adica io sunt doctor in nick-uri, ma dus la PDS sa ma fac si io un sefulet de ceva acolo

Morkova Vesela 19-06-2012 - 03:56

Da cum se face ca nu grohaie p-aci urbosul?
O fi crapat?
Batranii zic ca soiu rau nu piere, tot ramane o samanta.
Plezni-i-ar coaja, atunci, na!

urbos 19-06-2012 - 04:49

Norocu tau mai muyenbuzen ca mi-au taiat mesaju in care sfatuiam izdraielu sa-si sape groapa si sa se astupe. Asta ca sa aiba pamant din belsug. Si-n ochi si-n gura.

preot vasilescu 19-06-2012 - 06:47

Domnule te auto blestemi!
Rautatea,invidia,prostia si iratiunea
te evidentiaza!
Nimeni,nici in mormant nu te vor ierta,ai timp
inca sa te pocaiesti sau sa te crestinesti fiule!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-06-2012 - 10:37

Domnule Parinte ,mai este un AMANUNT SEMNIFICATIV : acest ….,,domn” Sandel Dobre i-si aroga continuitatea cu I. DOBRE (allias NECHIFOR CRAINIC ) fost MINISTRU al PROPAGANDEI in guvernul Ion Antonescu ! SA vedem daca DL. CRIN ANTONESCU o sa -l APRECIEZE caci este PNL-ist !URBOS/SOBRU = SANDEL DOBRE …

Huhu Ciu 21-06-2012 - 22:10

Esti evreu, nu preot!

tomi 21-06-2012 - 22:35

Stimate domnule VASILESCU continui sa va admir si sa va respect pentru omenia demna de un bun roman,cu credinta in DUMNEZEU .Va rog in numele bunului simt si in straduinta noastra de a stirpi fiarele fasciste ce au ridicat capul din mlastina urii si a intunericului ca asa zisii urbos,ciu huhu, digital,salut,nimeni si inca citiva neofascisti ce aduc rusine si pata pe numele poporului roman,popor de oameni buni, toleranti,iubitori ai vietii si al celui apropiat,deci in aceste scopuri va rog sa militati alaturi de noi si sa apareti cit mai des cu textele dumitale pline de caldura si intelepciune romaneasca ,scrieti cit mai des si combateti aceste fiare demente,hoituri ale fostilor legionari ce au patat cu singe pamintul romanesc.
cu respect de data aceasta sincer tomi

Huhu Ciu 22-06-2012 - 02:05

DA-TE DRACULUI DE PROST, TU ai si numele de „preot Vasilescu”, ai multe nume pe Net!

tomi 22-06-2012 - 02:09

Huhule vad ca te-ai bilbiit de devenisi brusc huhu ciu din ciu ciu nebunu.Cu tricurile tale ieftine si eforturile tale ce depasesc limita redusa de masterie cenusie de ce dispui nu ne este greu sa stim cine esti.Vad ca baietii de la redactie te-au taiat si sincer ma mir ca te mai lasa sa faci spume pe aici chiar daca iti scri invers numele ca si in ivrit.
Mister psihologule,cite clase ai facut hai fi sincer macar odata si zii baiete, ceea ce este clar= ca numeri anii de scoala cu o singura cifra. Dar un pic de talent ai,joci tare pe trei voci,insa cu toate ca vrei sa ne duci de nas inca nu ai reusit sa emiti in paralel niciodata.Daca ai un gram de minte ai inteles ce am avut de zis mister ” ciurbosgital ” .
cu respect si admiratie tomi

tomi 22-06-2012 - 02:19

Ciu huhu buhu ciu bubu ciuciu,mai lae mai du-te tu-n pi-pili-ca ma-ti,dement si-fili-tic ce esti,si incepi sa-ti incurci rolurile bovina,ba dai cu rolul urbos ba cu digital ba cu a lui ciuma ia mai da-te-n dreacului idiot.CIURBOSGITAL

tomi 22-06-2012 - 02:09

Draga prietene urbos,am placerea sa te trimit urgent in cu-rul ma-tii si nu uita inainte sa-i tagi o vo-ma acra in poale.Daca nu-i de acord am sa-i trimit ciinele meu s-o linga acolo unde nu s-a mai spalat de doi ani incoace.
cu respecte tomi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult