Acasa InternationalExterne UPDATE: Cutremur de 8,8 grade in Chile

UPDATE: Cutremur de 8,8 grade in Chile

scris de Ziua Veche
1 afisari

Numarul victimelor cutremurului din Chile ajunsese duminica la peste 700 si se afla in crestere rapida, conform ultimelor informatii transmise de agentiile de presa internationale. Alerta de tsunami generata de acest cutremur a fost scazuta, insa locuitorii din apropierea oceanului din Australia si Hawaii au fost avertizati sa urmareasca stirile si sa fie gata sa se refugieze.

Un cutremur cu magnitudinea de 8,8 grade Richter s-a produs simbata dimineata in Chile, transmite Reuters. Exista o alerta de tsunami in Chile si in Peru si avertisment pentru Ecuador, Columbia, Panama, Costa Rica si Antarctica. Conform Institutului Geologic american seismul s-a produs la ora locala 03:34:14, la o adancime de 35 de km. Seismul s-a produs la 115 km de Concepcion, al doilea oras ca marime din Chile, unde traiesc circa 200.000 de oameni, si la 325 km sud-vest de capitala Santiago.

Duminica, in jurul orei 15,10 (ora Romaniei), a avut loc un nou cutremur in Chile cu magnitudinea de 6,1 grade

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult