Acasa InternationalExterne UPDATE Cutremur in China

UPDATE Cutremur in China

scris de Ziua Veche
2 afisari

.UPDATE 13.17: Bilantul victimelor in urma seismului din China de miercuri dimineata a ajuns la 400 de morti si peste 8000 de raniti, potrivit autoritatilor chineze.

UPDATE 08.45: Autoritatile din China au anuntat ca potrivit ultimului bilant provizoriu, numarul persoanelor care si-au pierdut viata  in urma cutremurului produs in aceasta dimineata este de peste 300, informeaza BBC.

Cel putin 67 de persoane si-au pierdut viata in urma seismului de 6,9 grade pe scara Richter, care a lovit in aceasta dimineata vestul Chinei. Marea majoritate a satelor aflate in apropierea epicentrului sunt complet izolate, iar echipele de salvare ajung cu dificultate in zona. Potrivit Realitatea TV, care citeaza agentia Xinhua, foare multe case s-au prabusit, numarul victimelor putand fi mult mai mare. Cutremurul s-a produs la ora locala 7.49, epicentrul fiind localizat la sud – est de Golmud, unul din cele mai mari orase ale provinciei Qinghai, si a fost urmat de doua replici cu magnitudinea de peste 5 grade pe scara Richter.

0 comentariu

curios 30-03-2010 - 18:38

oare dupa voicu vine vanghelie?
doamne ce o sa ma mai distrez daca il vad pe tuciuriu dupa gratii. ” eu pe persoana fizica sa mor daca va mint ca sunt nevinovat”

gogu 31-03-2010 - 08:13

baiatu’, se spune si se scrie, of course, CINE PUTEA STI, nu cum ai dat-o matale, CINE PUTEA STII… Si daca nu ma crezi, te poti convinge ca este asa daca deschizi o gramatica de clasa a II-a. Ei, ce zici, la pariul asta te bagi?

gogu 31-03-2010 - 10:07

vazui ca tocmai corectasi… m-ai crezut pe cuvant sau te-ai consultat cu academicienii de pe langa tine?

Caramache 11-04-2010 - 21:45

Sa inteleg ca Adina cu creturi pe cap se ocupa cu pariurile in redactia Ziuaveche? Pai are ‘mneaiei Ausweiss sa se okupe cu susaneaua asta? Plateste taxa la nea Fiscu’? Si, mai mult, cum va plati Adinutza nonconformizda guraliva lipsa de puncte la proiectul PENTRU ROMANIA si pentru reklama falsa cum ca mamzela afiseaza unshpe pe dinafara, da’ cind colo vinde zece pre dinlauntru?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult