Acasa InternationalExterne Cutremur in Taiwan

Cutremur in Taiwan

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Un puternic seism cu magnitudinea 6,9 s-a produs luni dimineata in sud-estul insulei Taiwan, dar pana in prezent nu s-a emis alerta de tsunami, potrivit institutului geofizic american (USGS).


Seismul s-a produs in larg, la ora locala 10.59, la o adancime de 10 km, la 269 km est de orasul de coasta Taitung, situat in sud-estul insulei Taiwan, informeaza Agerpres.

0 comentariu

Nellu 01-04-2010 - 14:47

Acest gest poate fi intradevar un inceput de onestitate a doamnei Mona Pivniceru sau a sistemului judiciar din Romania.Deci fraza „Procesul de vineri va supune instanta suprema la un adevarat test de integritate in fata opiniei publice” este un examen general care va cantari mult in balanta raporturilor Romaniei ca tara si a justitiei romanesti in general in fata Europei si a lumii intregi in general.

Acest caz cel al stimabilului senator Catalin Voicu va fi intradevar un episod juridic national ,caci este vorba de capii mafiei din Romania prin relatiile in cele mai inalte cercuri ale politicii interne si economice.Chiar daca la viitorul proces se vor putea si vrea dovedite numai un mic procent din culpabilitate ,efectul va fi pe masura.
Acest personaj apare ca un mic Al Capone romanesc si daca si in cazul originalului nu s-a mers pe urma sangelui ci a banilor obtinuti prin fraude,trafic de influenta si coruptie politica va fi un succes demn de urmat si in urmatoarele cazuri (care sunt cu sutele in societatea romaneasca).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult