Acasa InternationalExterne Cutremur major în următorii 30 de ani în Japonia

Cutremur major în următorii 30 de ani în Japonia

scris de D.S.S.
3 afisari

Probabilitatea unui nou cutremur cu magnitudinea până la 8,0 grade în următorii 30 de ani la sud de Tokyo este de 87%.

Naoto Kan-premierul Japoniei

O declaraţie în acest sens a fost făcută vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de primul ministru nipon Naoto Kan, cu referire la prognoze ale experţilor japonezi, transmite agenţia de presă Jiji, citată de Agerpres.

Un puternic cutremur de 8 grade, ce a fost urmat de un tsunami devastator, a lovit nord-estul Japoniei la 11 martie, provocând pierderi umane de ordinul a mii de oameni şi pagube imense. Conform unor estimări, numărul persoanelor ucise de cataclismul natural şi al celor date dispărute se ridică la circa 25.000.

2 comentarii

briel 06-05-2011 - 18:04

Energy News

http://enenews.com/

Aici se actualizeaza permament informatiile despre despre ce se mai intampla in Japonia si despre cum bate vantul si plimba radiatiile. Mai un strontisor, mai un pic de iod, de cesium – asta ajunge pe apa in cam doi ani pana in America.

Aici undeva citisem ca guvernul japonez se gandeste tot mai serios sa mute capitala din Tokyo in alt oras, mai ferit.

Watanabe 06-05-2011 - 23:37

D.S.S se pare ca nu esti la curent cu stirile -in 11 martie,Japonia a fost zguduita de un cutremur cu mag.de 9 (tu spui de 8) apoi, nipponii au inchis centrala nucleara de la Hamaoka (prefectura Shizuoka) chiar in seara de vineri- 6-05-2011

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult