Acasa InternationalExterne Cutremure in Indonezia si Japonia

Cutremure in Indonezia si Japonia

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Un cutremur cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter s-a produs duminica dimineata, la ora locala 8, in largul arhipelagului Maluku din estul Indoneziei, dar autoritatile de la Jakarta nu au declansat nici o alerta de tsunami.

Tot duminica dimineata, in jurul orei locale 8, un seism de 6,6 grade s-a produs si in centrul Japoniei, agentia meteorologica japoneza avertizand ca marea ar putea deveni agitata la suparafata, dar fara consecinte grave, informeaza Agerpres. Cutremurul s-a produs la o adancime de 51 kilometri si a zguduit centrul si nordul insulei Honshu, dar a fost resimitit si la Tokio.

0 comentariu

Socrates 26-03-2010 - 15:13

Ohanesian a prezentat zilele trecute o argumentatie juridica impecabila, din care reiesea, intre altele, ca DNA NU poate retine un senator.

Madam Kovesi 26-03-2010 - 16:05

„Argumentatia juridica impecabila” de care ai vorbit se referea la faptul ca DNA nu poate aresta un senator, pentru ca aceasta e o masura pe care numai judecatorul o poate dispune. E evident ca DNA nu putea aresta, ci doar cere arestarea. Retinerea insa o face procurorul fara nicio problema (judecatorul nu poate retine). De ce nu a retinut DNA inculpatul? Au lasat infractorul pericol public liber inca cinci zile pana la judecata????

ion Alexe 26-03-2010 - 18:56

Hai ca il faceti scapat…Rusinea Europei a ajuns Rominia

pompiliu bota 27-03-2010 - 08:00

DNA A UITAT SĂ CEARĂ AVIZUL PRIVIND REŢINEREA! DACĂ L-AR FI PRINS ÎN FLAGRANT NU L-AR FI REŢINUT?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult