Acasa InternationalExterne Dacă e marţi, e Merkel la Bucureşti

Dacă e marţi, e Merkel la Bucureşti

scris de Ziua Veche
4 afisari

Cancelarul german Angela Merkel se va afla marţi, la Bucureşti, şi va discuta cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Emil Boc, în marja vizitei pe care o va efectua în România, informează ambasada Germaniei la Bucureşti. Agenda vizitei cancelarului german prevede de asemenea o vizită la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, unde i se va decerna titlul de Doctor Honoris Causa.


Cancelarul german vizitează marţi şi miercuri România şi Bulgaria. La Sofia, Merkel va avea convorbiri cu preşedintele Gheorghi Pârvanov şi cu premierul Borissov. De asemenea, cancelarului federal i se va decerna şi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Ruse, precum şi Ordinul Stara Planina, conferit de preşedintele Parvanov.

0 comentariu

fanariotu 22-04-2010 - 13:34

Becali,a transformat echipa Steaua in FC Stana,din momentul in care a preluat aceasta echipa cu un palmares impresionant.!Departe de mine intentia de a jigni pe cineva,dar sus-numitul a introdus comportamentul ,,cio-Banel,,in fotbalul romanesc.!Adica,prea multa agresivitate,care este specifica acestei bresle.!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult