Acasa InternationalExterne Dalai Lama, cetatean de onoare al Budapestei

Dalai Lama, cetatean de onoare al Budapestei

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Primaria capitalei Ungariei intentioneaza sa-i ofere in acest an lui Dalai Lama diploma de cetatean de onoare al orasului, relateaza joi cotidianul Nepszava.

Liderul spiritual tibetan este o figura populara in Ungaria, unde a efectuat numeroase vizite. Potrivit Agerpres, lista personalitatilor care urmeaza sa primeasca o diploma de onoare din partea oficialitatilor din Budapesta a fost stabilita de consiliul local in secret, insa primarul Gabor Demszky a transmis anterior ca va anunta acordarea diplomei cu ocazia vizitei lui Dalai Lama la Budapesta, in luna septembrie.

Diploma de onoare este in mod normal inmanata de primar la data de 17 noiembrie, ziua care marcheaza unirea Budei cu Pesta.

Ungaria va organiza la 3 octombrie alegeri locale. Daca Dalai Lama va deveni intr-adevar cetatean de onoare, atunci este extrem de probabil ca Istvan Tarlos, candidatul Fidesz la primarie, va fi cel care ii va inmana diploma, data fiind popularitatea de care se bucura in sondaje.

0 comentariu

Liviu 19-04-2010 - 07:32

Dar de unde vine de la Minister sau de la Ziua veche ?! Daca vine de la MECTS nu ma mira, insa voi acolo la Ziua veche nu aveti niciun control asupra celor ce le scriu tinerii surferi pe net ?!!!

Am si o intrebare serioasa: TOTI elevii trebuie sa dea aceasta proba sau numai cei de la „real” ? Ca este bine de stiut …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS