Acasa InternationalExterne UPDATE David Cameron ar putea fi noul premier britanic, potrivit exit-poll-urilor

UPDATE David Cameron ar putea fi noul premier britanic, potrivit exit-poll-urilor

scris de Ziua Veche
4 afisari

.

UPDATE 17.02

David Cameron le-a propus Liberal-Democrailor sa colaboreze cu formatiunea sa in vederea formarii noului guvern

 

 

 

UPDATE 15.39

Desi numaratoarea voturilor nu s-a incheiat, David Camerun a declarat ca Laburistii “au pierdut mandatul de a guverna aceasta tara”, iar Nick Clegg, liderul Liberal-Democratilor, a dat de inteles ca o alianta cu formatiunea condusa de Cameron este foarte probabila.

Pe de alta parte, potrivit unor surse apropiate lui Gordon Brown, citate de BBC, acesta ar incerca sa ajunga la o intelegere cu Partidul Liberal- Democrat. Dupa numararea voturilor din 633 de circumscriptii Conservatorii obtinusera 299 de locuri in Camera Comunelor, Laburistii 253, iar formatiunea condusa de Nick Clegg 54.

––––––

UPDATE 12.50

Partidul Conservator din Marea Britanie, condus de David Cameron, a obtinut 291 de locuri in Camera Comunelor la alegerile legislative care au avut loc joi, in urma numararii voturilor in 617 circumscriptii din totalul de 650.

Pe locul al doilea se situeaza Partidul Laburist, al premierului Gordon Brown, cu 248 de mandate, si pe locul al treilea Partidul Liberal-Democrat, condus de Nick Clegg, cu 51 de mandate. Celelalte partide inscrise in cursa electorala au obtinut 27 de mandate.

–––

Partidul Conservator se afla pe primul loc in alegerile parlamentare din Marea Britanie, dar nu a reusit sa obtina majoritatea absoluta, conform sondajelor efectuate la iesirea de le urne, informeaza BBC.   

Conservatorii au obtinut 305 locuri in Camera Comunelor, sub majoritatea absoluta de 326 de deputati. Partidul Laburist al lui Gordon Brown, aflat la guvernare de 13 ani, s-a clasat pe locul al doilea, cu 255 de mandate. Liberal-democratii, care au avansat spectaculos in sondaje in timpul campaniei electorale gratie popularitatii liderului lor, Nick Clegg, au obtinut doar 61 de mandate.

0 comentariu

doina iamandei 04-04-2010 - 16:31

Subiectul e minunat , ptr mine o reala bucurie !

JIMMY97 - Roxana P 04-04-2010 - 16:37

Felicitari pentru acest articol !
Imi plac tablourile lui John Singer Sargent.

Mihaela 04-04-2010 - 18:43

Multumesc pentru ,,stropul” de cultura pe care ni-l oferiti prin intermediul acestor articole.Eu,recunosc,nu am auzit pana acum de J.S.Sargent !Felicitari !

elena 04-04-2010 - 20:41

am achizitionat un tablou de aici..pentru „colectie”..multumesc…
nu gasesc articolul despre Aivazovschi…dar insist!

b.d. 05-04-2010 - 07:40

Sus pe pagina, gasesti bara asta :

”You are here: Home»Societate»Cultura»”

Dai clic pe ”Cultura”, ruleaza, si vei gasi ce doresti…

Ion Sigheorghe 08-04-2010 - 21:43

Studiul Istoriei Artei,la nivelul celui mai important curent care a influentat pictura sec XX, impresionismul, nu mentioneaza decat sporadic,
printre personalitatile marcante si pe aceea a artistului american John Singer Sargent. Posesor al unei tehnici picturale desavarsite,artistul abordeaza o mare diversitate de subiecte pe care le reflecta impecabil. A pictat tot ce se putea picta si a facut-o dumnezeieste.
Dupa opinia mea, J.S.Sargent ramane un aristocrat inegalabil al picturii universale.Renoir,Degas,Manet , chiar si Monet,ar trebui sa se simta onorati in prezenta lui.
In sustinerea opiniei mele va recomand adresa http://www.artsunlight.com,unde veti gasi 768 de reproduceri exceptionale din creatia acestui pictor.
Vizionare placuta!
Felicitari autorului acestei idei !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult