Acasa InternationalExterne De a plecat Prinţul Harry din Jamaica

De a plecat Prinţul Harry din Jamaica

scris de M.I.
206 Afisari

Prinţul Harry a renunţat la o demonstraţie de coborâre în rapel programată în cursul vizitei sale în Jamaica, drept urmare a presupusului deces al celor şase soldaţi britanici în Afganistan, menţiona un comunicat difuzat miercuri de Palatul Saint James.

Prinţul Harry in Jamaica

Prinţul Harry ‘nu doreşte să participe la o activitate militară care ar putea fi considerată ca fiind deplasată de către un pilot de /elicopter/ Apache’, afirmă documentul făcând referire la demonstraţia pe care ar fi trebuit să o efectueze reprezentantul familiei regale britanice, al treilea în ordinea succesiunii la tron. ‘Chiar în această zi /miercuri/ armata britanică trebuie să se concentreze asupra esenţei misiunii sale şi să se ocupe de doliul pentru cei care au avut o moarte tragică în Afganistan‘, conchide respectivul comunicat. Şase soldaţi britanici sunt daţi dispăruţi şi se presupune că ei sunt morţi în urma exploziei unei mine în provincia Helmand din sudul Afganistanului, a anunţat miercuri Ministerul Apărării de la Londra, menţionând că este cel mai grav accident din 2006 în care au fost implicaţi militari ai Marii Britanii în Afganistan.
Înaintea anunţului acestei tragedii, prinţul Harry făcuse o demonstraţie a talentului său de lunetist de elită la o bază militară jamaicană de lângă Kingston, atingând 16 ţinte de la o distanţă de 30 de metri.La începutul lunii februarie, prinţul britanic a primit premiul pentru cel mai bun copilot, după efectuarea unor cursuri intensive de antranament în Marea Britanie.
Prinţul Harry vizitează Jamaica, în cadrul unui turneu în state ale Commonwealth organizat cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la urcarea pe tron a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

1 comentariu

neacsum 08-03-2012 - 10:45

Ce a facut Printul Henry ? A nimerit 16 tinte la 30 de metri cu pusca cu luneta ? Din cate incercari, cu cate gloante ? Imi vine sa rad . Pai daca in armata romana un soldat nu nimereste un panou de 75/75cm cu pistolul mitraliera, fara luneta, si nu face un punctaj de 24 din 4 cartuse, este considerat un tragator prost instruit si face antrenament pana se inscrie in barem .Si mai trebuie sa aiba si gruparea buna. Daca Henry,pentru cele 16 tine gasite la 30 de metri, este considerat tragator de elita, atunci trag concluzia ca a fost declarat cel mai bun copilot, pentru ca a baut o sticla cu whisky in barul bazei mulitare in timp ce un pilot a facut o tura de baza .Dar cand a trebuit sa faca un rapel din elicopter, si-a adus brusc aminte de razboiul celor doua roze si a tinut un minut de reculegere. Bleah !Traiasca beizadelele orinde ar fi ele !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS