Acasa InternationalExterne De ce l-a întrerupt un ziarist pe Obama

De ce l-a întrerupt un ziarist pe Obama

scris de C.P.
3 afisari

Neil Munro, un ziarist de la publicaţia conservatoare americană Daily Caller, a comis, vineri, gestul extrem de rar de a-l întrerupe pe preşedintele Barack Obama dintr-un discurs susţinut în celebra grădină cu trandafiri a Casei Albe.

De ce l-a întrerupt un ziarist pe Obama

Ziaristul şi-a manifestat zgomotos nemulţumirea faţă de unele remarci ale preşedintelui din discursul său despre imigranţi, în momentul în care acesta îşi exprima speranţa de a pune capăt expulzărilor de minori veniţi pe teritoriul SUA înainte de a împlini vârsta de 16 ani. ‘Scuzaţi, domnule. Încă nu am ajuns la întrebări, domnule’, a reacţionat Obama.
Atunci, Munro l-a întrebat pe preşedinte dacă are de gând să răspundă la întrebările presei, la care liderul de la Casa Albă a replicat: ‘Nu în timp ce vorbesc’.
Ziaristul a continuat să comenteze ceva din spatele grădinii, iar Obama, vizibil contrariat, a simţit nevoia să precizeze: ‘Nu caut ceartă. Nu fac decât să vă răspund la întrebare’.
Se întâmplă extrem de rar ca preşedintele Statelor Unite să fie întrerupt în timp ce ţine un discurs într-un astfel de cadru oficial. De regulă, ziariştii aşteaptă să termine de vorbit şi abia apoi pun întrebări.

1 comentariu

Mishu 16-06-2012 - 11:09

conservatorii americani au devenit o sleahta de „frustrati”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult