Acasa InternationalExterne De ce n-a mers Regina Elisabeta a II-a la biserică

De ce n-a mers Regina Elisabeta a II-a la biserică

scris de D.S.S.
13 afisari

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care petrece sărbătorile de sfârşit de an la reşedinţa sa din Sandringham, în estul Angliei, n-a mers la biserică duminică, aşa cum procedează de obicei, din cauza unui guturai, a anunţat Palatul regal, transmite AFP.

regina elisabeta

foto: digi24.ro

”Regina se reface după un guturai care se apropie de sfârşit”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Palatului Buckingham, adăugând că se aşteaptă ca suverana britanică să aibă un program ”obişnuit” săptămâna viitoare.
Soţul reginei, Prinţul Philip /91 de ani/, a fost în schimb prezent la slujbă, precum şi alţi membri ai familiei regale, la Biserica Sf. Maria Magdalena, în apropiere de care se strânseseră zeci de curioşi.
Regina, în vârstă de 86 de ani, petrece în mod tradiţional sărbătorile de sfârşit de an înconjurată de ai săi, la Sandringham. Dar numeroşi membri ai familiei vor fi absenţi de Crăciun, deoarece Prinţul William şi soţia sa, Kate, care este însărcinată, au prevăzut să-şi petreacă sărbătorile la părinţii lui Kate. În ce-l priveşte pe Prinţul Harry, acesta este în prezent într-o misiune militară în Afganistan.

3 comentarii

ValVerde 24-12-2012 - 06:53

” n-a mers la biserică duminică, aşa cum procedează de obicei, din cauza unui guturai”….

===

Ooffff!…mi-a venit inima la loc…

BULA 24-12-2012 - 07:33

Vezi ca te bate Tomi, ca n-ai mai dat pe la sinagoga cam de multisor. Sa-ti scoti chipiul de la naftalina si sa-ti speli chilotii, sa nu se lipeasca de banca pe care vei sta.

BULA 25-12-2012 - 05:41

Vezi ca nu protesteaza coana ValVerde, de rusine ca nu si-a mai spalat chilotii de la referendumul de demiterea a lui Basescu, cand facuse pe ea ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult