Acasa InternationalExterne De ce preferă Berlusconi să meargă la închisoare

De ce preferă Berlusconi să meargă la închisoare

scris de C.P.
1 afisari

Silvio Berlusconi preferă să meargă în închisoare decât să facă muncă în folosul comunităţii sau să beneficieze de regimul special al justiţiei italiene pentru persoanele în vârstă, a declarat el duminică într-un interviu, după cum relatează Agerpres.

Silvio Berlusconi (inforkation.com)

Silvio Berlusconi (foto: inforkation.com)

Nu voi merge în exil. Nu voi accepta să fac muncă în folosul comunităţii, ca un criminal care trebuie reeducat’, a declarat fostul şef al guvernului italian pentru cotidianul de centru dreapta Libero, referindu-se la examinarea, marţi, de către Curtea de casaţie, a recursului contra condamnării sale la patru ani de închisoare şi cinci de interdicţie de exercitare a unui mandat public, în dosarul Mediaset.

Miliardarul, care va împlini 77 de ani în septembrie, afirmă de asemenea că va refuza să beneficieze de posibilitatea pe care o au persoanele în vârstă de a-şi ispăşi pedeapsa în arest la domiciliu. Berlusconi se declară, de asemenea, foarte afectat de aceste măsuri: ‘Nu mai dorm de o lună. Mă trezesc noaptea şi mă uit în tavan, gândindu-mă la ce mi-au făcut’.

Magnatul media îi acuză constant pe magistraţii de stânga că orchestrează o adevărată vendetă contra lui. El rămâne totuşi destul de optimist, afirmând că nu îl pot declara vinovat. Eram preşedintele Consiliului (la vremea faptelor), ce aş fi putut şti despre contractele drepturilor de televiziune? – a întrebat el.

2 comentarii

digital 28-07-2013 - 20:47

vine și băsexu din urmă!
stay tuned!!!!

UnUL 28-07-2013 - 21:30

Da; vine în urma ta ca să îți tragă un șut în dos.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult