Acasa InternationalExterne De ce spune Obama că a eşuat?

De ce spune Obama că a eşuat?

scris de M.A.
4 afisari

Barack Obama, ales preşedinte al SUA în 2008 în baza unor promisiuni de „schimbare” şi „speranţă”, a recunoscut duminică faptul că a eşuat în impunerea unui nou mod de a face politică la Washington, dominat de divergenţe partizane.

Barack Obama (Agerpres)

Barack Obama (foto: Agerpres)

Washingtonul pare să funcţioneze la fel de rău ca acum patru ani”, a declarat preşedintele într-un interviu pentru postul CBS, într-un moment în care, în Congres, democraţii şi republicanii au opinii mai divergente ca niciodată, transmite Mediafax. Preşedintele şi aliaţii săi democraţi din Congres au avut parte de numeroase confruntări cu republicanii în decursul ultimilor trei ani şi jumătate.

„Cred că am subestimat gradul în care, în acest oraş, politica avansează spre eliminarea unor probleme”, a apreciat Obama. „Un lucru pe care îl înveţi când ajungi în această funcţie este că totul necesită mai mult timp decât ţi-ai fi dorit”, a adăugat el imediat. Obama, care este nevoit să se confrunte cu o rată a şomajului care se menţine cu încăpăţânare la 8,2%, a apreciat că electoratul american va decide în noiembrie cine dintre el şi adversarul său republican Mitt Romney va promova cele mai bune soluţii.

114 comentarii

jan dinu 17-07-2012 - 21:24

Neamtule , EU sunt ocupat cu admiratii continue
pentru – Frau Angela – !
Chiar shi Traian Basescu e gelos pe mine -:)))
JD-USA

jan dinu 17-07-2012 - 21:34

——— DABRU EMET ———
Lasati vrajeala ,aici toti sunteti mincinoshi atita timp
cit ascundeti identitatea reala .EU sunt EROU nu ca HuHU – bou !!!
JD-USA

Ciu Huhu 17-07-2012 - 21:50

Vesnic i-o vei suge dictatorului Basescu, in Iad!!!!!

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult