Acasa InternationalExterne Delegaţiile ONU, deranjate de discursul preşedintelui iranian

Delegaţiile ONU, deranjate de discursul preşedintelui iranian

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Peste 30 de delegaţii, în frunte cu cea a Statelor Unite, au părăsit şedinţa Adunării Generale a ONU, nemulţumite de discursul preşedintelui iranian, Mahmoud Ahmadinejad. Acesta a sugerat în timpul discursului, ţinut la New York, că guvernul american s-ar fi aflat în spatele atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001, transmite RRA. Înainte ca liderul iranian să facă aceste declaraţii, preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, susţinuse un discurs în care îşi exprima încă o dată intenţia de a ajunge la un compromis cu Teheranul în privinţa programului nuclear.


La Naţiunile Unite, diplomaţi familiarizaţi cu negocierile cu Teheranul spun că Iranul pare din ce în ce mai aproape de a dori să reia negocierile care ar relansa un proces îngheţat brusc în toamna anului trecut. În discursul său de joi din adunarea generală a Naţiunilor Unite, preşedintele Obama a oferit încă o dată deschidere diplomatică, dacă regimul de la Teheran va demonstra „un angajament clar şi credibil” şi va confirma lumii intenţia paşnică a programului său nuclear.

În ce-l priveşte, ca şi în alţi ani, preşedintele Ahmadinejad a folosit podiumul Naţiunilor Unite pentru a ataca Statele Unite şi Israelul, dar este pentru prima dată când a venit la New York – cel mai lovit de atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 – ca să spună că în spatele acestora s-ar fi aflat „segmente ale guvernului Statelor Unite, care au orchestrat atacurile din raţiuni economice şi pentru a salva regimul sionist” – aşa cum numeşte Mahmoud Ahmadinejad Israelul.

Purtătorul de cuvânt al misiunii Statelor Unite la ONU, Mark Kornblau, a reacţionat înainte chiar ca Ahmadinejad să-şi fi încheiat discursul: „Mai curând decât să reprezinte aspiraţiile şi bunăvoinţa poporului iranian, domnul Ahmadinejad a ales încă o dată să profereze teorii conspirative dezgustătoare şi calomnii antisemite tot atât de aberante şi halucinante pe cât sunt de predictibile”.

0 comentariu

pompiliu bota 21-04-2010 - 17:53

Acest Predoiu este PIONUL celor mai mari GANGSTERI, în frunte cu socrul Călin Zamfirescu! Sunt o famiglie de avocaţi atât de pricepuţi încât nu suportă concurenţa! Oricum, barourile lor au fost desfiinţate prin Legea 3/1948, iar ale noastre au fost înfiinţate prin hotărâri judecătoreşti!

gigicontra 22-04-2010 - 09:11

domn ministru,e ok cu perfectionarea continua…dar la preturile seminarilor- unul nu coboara sub 500 roni- va ginditi?

AdrianA 26-04-2010 - 14:58

Domnul Perdoiu se da avocat.AM rog oricnie se poate considera orice , p[ina la proba cu acte. Si cum adunatura din care face si domina sa parte nu detine acte de infiintare, trageti concluziile singuri!. Cine nu s-a lamurit cu p[rivire la legalitatea Barourilor denumite artificial(cind de fapt sunt singurele barouri legal infiintate din tara!) „Barourile Bota” , sa intre pe site-ul http://www.bota.ro si sa citeasca jurisprucenta de acolo.
O sa constatati , daca aprofundati subiectul, ca NU EXISTA NICI O HOTARIRE JUDECATOREASCA, DEFINITIVA DE CONDAMNARE A VREUNUI MEMBRU AL ACESTOR BAROURI LEGAL CONSTITUITE!!!!
O sa mai constatati si faptul ca judecatorii au inceput sa se trezeasca cu privire la aceasta problema si au inceput sa recunoasca , alaturi de procurori faptul stiut de prin 1946, anume ca ENTIATILE AUTOTINTITULATE „BARORUILE TRADITIONALE” NU POSEDA ACTE DE INFIINTARE, NU SUNT INFIINTATE DE NICI O LEGE, CI AU FOST DESFIINTATE PRIN LEGEA NR.3 /1946 SI NEINFIINTATE NICI PINA IN PRTEZENT!!
ACESTE STRUCTURI SE BAZEAZA DOAR PE „SISTEMUL TICALO-SHIT” DIN JUSTITIE!

ABIA ASTEPT SA APARA ACEST PROIECT DE LEGE SI IL DAU PENAL PE GINERICA ASTA !I!!!

Sireteanu 27-04-2010 - 20:58

Sa s[peram ca macar acum se vor trezi Consilierii Juridici si vor protesta. Chiar si magistratii ar trebui sa se opuna unei astfel de legi restrictive.
Dupa lovitura care le-a dat-o, Pompiliu Bota ar trebui sa fie Ministru.

Alexandru 04-05-2010 - 20:32

In curand se va desfasura dezbaterea publica. Citat din invitatia primita de la Ministerul Justitiei :
” Multumindu-va pentru demersul de a ne transmite propunerile si observatiile dv, pe marginea Proiectului de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr.51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, va adresam invitatia de a participa la dezbaterea asupra acestui project, in cadrul unei intalniri care va avea loc la sediul Ministerului Justitiei, str. Apolodor nr.17 sector 5, etaj 1, sala de consiliu, in ziua de vineri, 7 mai 2010, incepand cu orele 11:00. Totodata, va adresam rugamintea de a confirma participarea la intilnirea mentionata.”
Persoanele interesate sunt sfatuite sa isi anunte participarea.

jan dinu 04-05-2010 - 20:49

Intrebare :
Credeti ca societatea romaneasca
post 89.infestata de – coruptia –
paianjului intereselor -intretesuta prin
– aportul – unui prea mare numar de cetateni la toate nivelele poate deveni
„controlabila ” pentru ca tzara s-aiba
functionalitate – credibilitate pentru
a evita colapsul destul de previzibil ??
(Mai ales ca scurgerea de materie cenushie )e de nestapinit obtionind pentru alte societati unde respectul fata de legi shi deschiderea oporunitatilor devenind reale )…..
JD – USA

MIHAILESCU 17-05-2010 - 14:29

SINTE-TI UN JURIST COMPETENT; UN AVOCAT ADEVARAT; UN OM CINSTIT CARE SE LUPTA CU MAFIA DIN JUSTITA ROMINA: JIGODIILE COMUNISTO-SECURISTE NU SUPORTA NUMIC CE LE SCAPA DE SUB CONTROL:AVOCATII LIBERI DE CONTROLUL SECURISTILOR CREAZA O MARE PRIMEJDIE PT:JUSTITIA ASERVITA GUNOAIELOR COMUNISTO-SECURISTE:VA DORESC O VICTORIE ZDROBITOARE IMPOTRIVA MIRLANILOR DIN ASA ZISA JUSTITIE ROMINA:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult