Acasa InternationalExterne Detalii șocante despre avionul dispărut: A fost un act VOIT al piloţilor

Detalii șocante despre avionul dispărut: A fost un act VOIT al piloţilor

scris de C.S.
2 afisari

Doi oficiali americani consideră că avionul dispărut de pe radare sâmbăta trecută a fost „doborât” intenţionat de piloţi. Şi asta pentru că cele două sisteme separate de comunicaţii nu au încetat să transmită datele în acelaşi timp, unul din aceste sisteme continuând să transmită informaţii şi la câteva zeci de minute de la dispariţia de pe radare.

Detalii șocante despre avionul dispărut.

„În cazul unei explozii aceste două sisteme se închideau simultan, astfel, datele indică faptul că a fost un act deliberat. Unul din sisteme a fost închis manual, de către cei care conduceau aeronava la momentul respectiv”, spun specialiştii americani, citaţi de Business Insider.

Potrivit unor surse, care au comentat incidentul aviatic pentru postul ABC, datele indică faptul că unul din sistemele de comunicaţii a fost închis la 1:07 a.m., în timp ce celălalt a fost închis la 1:21 a.m.

Astfel, aceste date indică faptul că a fost vorba de o „intervenţie manuală”, ce indică faptul că nu un accident a fost cauza dispariţiei avionului.

În cazul unei explozii sau a unei probleme la motoare, cum s-a vehiculat iniţial, aceste sisteme ar fi fost închise simultan, însă cele 14 minute ridică foarte multe semne de întrebare.

8 comentarii

Romeo2110 14-03-2014 - 14:42

>a fost “doborât” intenţionat de piloţi.

De piloti sau de unii care au intrat in cabina pilotilor ?

briel 14-03-2014 - 15:02

Ohoo !! Si sa vedeti ce teorii am mai citit …

Deci avionul ala n-ar fi prabusit, ci ar fi undeva bine mersi deturnat si revopsit, ca sa para ca apartine altei companii din alta tara. Apoi urmeaza sa fie folosit ca un kamikaze asupra unui anume obiectiv. US si Israel in alerta, nu se vor lasa pana nu dau de el.

ValVerde 14-03-2014 - 15:09

Panicarzi, briele.
Sunt pe smen cu dl.Jiji sa-i cumpere avion lu’ Steaua si nu vor sa plateasca impozite. L-au vopsit sa arate ca AN-24.

urbos 14-03-2014 - 15:08

O sa apara peste 50 de ani in triunghiul Bermudelor.

Pungescu Gazian 15-03-2014 - 00:25

dar dovezi solide ca a decolat exista?

ValVerde 15-03-2014 - 03:13

Nah…vorbea lumea prin targ….

Tache 15-03-2014 - 09:26

Boeingul aparţinând companiei aeriene Malaysia Airlines a fost deturnat de unul din piloţi sau de o persoană străină care poate pilota o aeronavă, au anunţat mass-media cu referire la o sursă apropiată anchetei.

Sursa a declarat că ipoteza unei deturnări este „foarte convingătoare”. Nu a fost stabilit motivul infracţiunii şi nu se ştie când anume a fost deturnat avionul.

Legătura cu Boeingul 777 la bordul căruia se aflau 227 de pasageri şi 12 membri ai echipajului a fost pierdută după circa 2 ore de la decolarea din capitala Malaieziei pe 7 martie. Toate tentativele de a găsi avionul dispărut au eşuat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult