Acasa InternationalExterne Detalii cutremurătoare în cazul morții fostului premier japonez, Shinzo Abe!

Detalii cutremurătoare în cazul morții fostului premier japonez, Shinzo Abe!

scris de Misu Andrei
99 Afisari

Japonia a fost zguduită, vineri, de vestea că fostul premier nipon Shinzo Abe a murit, după ce a fost împușcat în timpul unui discurs.Apar informații noi în acest caz, de această dată din partea oficialilor medicali în atenția cărora a ajuns fostul prim-ministru, după ce a fost împușcat în văzut lumii, la un eveniment electoral, în orașul Nara.

În vârstă de 67 de ani, Shinzo Abe a fost dus urgent la spital, după ce a căzut victimă unui atac în plină zi. Din păcate, însă, în ciuda eforturilor medicilor, Abe nu a putut fi salvat.

Glonțul care l-a ucis pe Shinzo Abe a fost „suficient de adânc pentru a-i ajunge la inimă”, au declarat vineri, într-o conferință de presă, medicii de la Universitatea de Medicină din Nara, care îl trataseră, potrivit CNN.

Conform aceleiași surse, doctorii au mai spus că fostul lider japonez a sângerat abundent. Iar medicii nu au putut hemoragia.

Imagini cu momentul șocant în care s-au auzit două zgomote, ca de focuri de armă, în timp ce Shinzo Abe susținea discursul public, în Nera, au ajuns pe rețelele de socializare.

Înregistrările sunt cutremurătoare. După incident, fostul premier japonez a fost dus urgent la spital, acolo unde a ajuns și soția acestuia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult