Acasa InternationalExterne Detinutii dintr-o inchisoare din Mexic, eliberati noaptea pentru a comite crime la comanda

Detinutii dintr-o inchisoare din Mexic, eliberati noaptea pentru a comite crime la comanda

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Autorii a trei masacre, in care au fost omorate 35 de persoane in acest an la Torreon (in nordul Mexiului), erau detinuti pe care conducerea inchisorii ii lasa sa iasa noaptea din incinta pentru a comite asasinate comandate, cu armele gardienilor lor, a anuntat duminica, parchetul.

Potrivit Agerpres, 17 persoane au fost ciuruite de gloante in 18 iulie in cursul unei sarbatori intr-un centru de petrecere a timpului liber. Alti 9 tineri au fost omorati intr-un bar in 15 mai, iar 19 persoane au sucombat sub rafalele ucigasilor in 1 februarie la Torreon, oras situat in apropierea inchisorii Gomez Palacios.

Detinutii ieseau cu autorizatia Margaritei Gomez, directoarea inchisorii, aflata in prezent in detentie preventiva, impreuna cu alti trei angajati “pentru ca au pregatit razbunarile la comanda utilizand vehicule oficiale pentru deplasari si armele gardienilor inchisorii pentru realizarea lor”.

Anchetatorii fortelor de politie, care au comparat tuburile cartuselor colectate la locurile masacrelor cu armele gardienilor inchisorii, au constatat ca patru pusti de asalt de tip AR-15 – apartinand paznicilor – fusesera utilizate pentru comiterea crimelor.

0 comentariu

FORESKIN 14-04-2010 - 04:54

..vor fi politizate in editia romaneasca ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult