Acasa InternationalExterne Dezbatere TV aprinsa in Marea Britanie

Dezbatere TV aprinsa in Marea Britanie

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Liderii celor trei mari partide britanice s-au infruntat joi seara, in prima dezbatere televizata organizata vreodata in Marea Britanie, in fata a milioane de telespectatori care il vor alege pe unul dintre ei ca viitor premier, in cadru apropiatelor alegeri legislative.

 

 

Plasati alaturi pe platoul canalului ITV, la Manchester, in fata unei audiente ce le punea intrebari, primul ministru laburist Gordon Brown a promis “prosperitate pentru toti”, conservatorul David Cameron “schimbarea” si liberal-democratul Nick Clegg “dreptatea”. Potrivit Agerpres, dupa un inceput tensionat, dezbaterea s-a animat rapid, fiecare candidat neezitand sa il interpeleze pe celalalt direct, ba chiar sa ii ia cuvantul, contrar celor 76 de reguli stabilite de stafurile celor trei cu peste o luna inainte. Jurnalistul, ramas la rolul de moderator, a fost nevoit sa intervina de nenumarate ori pentru a-i intrerupe pe candidati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult