Acasa InternationalExterne Diaconescu, audiat: Minoritatea română din Serbia

Diaconescu, audiat: Minoritatea română din Serbia

scris de Marius Bâtcă
8 afisari

Comisiile de politică externă ale Parlamentului au început audierea ministrului Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, în cazul românilor din Serbia.

Romania

Comisiile reunite de poilitică externă ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au început audierile ministrului Cristian Diaconescu, dar şi a secretarului de stat Eugen Tomac în cazul procedurii de ratificare a Acordului de stabilizare şi asociere a Serbiei la Uniunea Europeană şi cu privire la situaţia minorităţii române din Serbia.

La începutul lucrărilor, ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, a dat asigurări că instituţiile vor avea o atitudine tranşantă şi îşi doresc să se implice serios în apărarea drepturilor cetăţenilor români.

„Este de datoria noastră faţă de cetăţenii care îşi au rădăcinile în această naţiune şi nici unui român nu trebuie să-i fie ruşine că este român, indiferent unde s-ar afla”, a declarat Diaconescu pentru Agerpres.

El şi-a exprimat speranţa că în urma întâlnirii cu parlamentarii se va conveni asupra unor „paşi naţionali pe care România să-i facă, chiar şi în câţiva ani”.

3 comentarii

milosul 06-03-2012 - 16:45

Cristian Diaconescu? Un securist original! O mare dezamagire! O javra ordinara!! Un oportunist, de cea mai joasa speta!!! Huoooooooooo…………

anon de serviciu 06-03-2012 - 21:22

Cu ce îți susții horcăielile? Haide, haide. Exemple, propoziții, fraze.

Lecceo 06-03-2012 - 22:00

Cristian Diaconescu nu este acela pe care revista Click la surprins intr-un bloc din Floreasca impreuna cu madam Shincai de la Romania tv, avind acces la jucaria dumneaei? He he heeeei, ce mica-i lumea. Sper ca Diaconescu sa aibe si el un pistol in dotare! Dar nu ala care merge cu gloante albastre ci dintr-ala ca a soferului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS