Acasa InternationalExterne Din anul 2025 vom putea călători în SUA fără vize

Din anul 2025 vom putea călători în SUA fără vize

scris de Misu Andrei
184 Afisari

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, într-un interviu acordat Prima News, că în anul 2025 vom putea călători în SUA fără vize, el precizând că va fi un efort comun şi în acest sens a făcut apel şi la diaspora şi o să se implice foarte mult şi românii şi statul român şi statul american.

”E o consolidare a Parteneriatului strategic, am vorbit foarte mult de eliminarea vizelor şi lucrul acesta mai mult ca sigur anul viitor va fi anunţat, şi din anul 2025 vom putea călători în Statele Unite fără vize.  Va fi un efort comun, am făcut apel şi la diaspora şi o să se implice foarte mult şi românii şi statul român şi statul merican astfel încât să îndeplinim această condiţie”, a precizat premierul Ciolacu în SUA. 

Şeful Executivului a arătat că în cadrul vizitei oficiale în SUA a avut întâlniri şi cu secretarul Departamentului de stat, secretarul Apărării, la secretarul pe energie, şi urmează întâlniri cu unele dintre cele mai importante companii din Statele Unite. 

”O să am întâlniri şi la Congresul Statelor Unite cu preşedinţii de comisie. Sunt ferm convins că la sfârşit vom trage cu toţii o concluzie. Oricum, din punctul meu de vedere dar şi din punctul de vedere al părţii americane, este o vizită care se va termina şi cu concluzii clare”, a spus premierul. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult