Acasa InternationalExterne Directorul CIA: Al-Qaeda este dezorientata

Directorul CIA: Al-Qaeda este dezorientata

scris de Ziua Veche
3 afisari

Cea mai mare operatiune din istoria agentiei, impreuna cu coordonarea cu guvernul pakistanez, au condus la „fracturarea capacitatilor de lupta” ale Al-Qaeda din regiunile tribale, a declarat directorul CIA, Leon Panetta.


Directorul CIA a facut aceste declaratii in contextul in care unul dintre membrii importanti ai organizatiei teroriste ii cerea lui Osama bin Laden, intr-un mesaj interceptat recent, sa vina in ajutorul gruparii, transmite Radio Romania Actualitati.
„Este foarte clar din toate informatiile ca reteaua Al-Qaeda are mari dificultati in termenii comenzii si ai controlului”, a declarat Leon Panetta.
El nu a facut nici o predictie in legatura cu capturarea lui bin Laden dar a aratat ca multi lideri Al-Qaeda au fost ucisi sau prinsi, ceea ce a afectat capacitatea gruparii teroriste de a coordona atacuri in afara bazei sale de la granita afgano-pakistaneza

0 comentariu

jan dinu 28-03-2010 - 16:04

EU ,suport discriminarea …
pentru ca apreciez sexul frumos …
fiind mai sensibil shi de folos !!..-:)
Jan Dinu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult