Acasa InternationalExterne Disidentii rusi acuza guvernul polonez ca e mai interesat de relatia cu Rusia decat de adevarul despre Smolensk

Disidentii rusi acuza guvernul polonez ca e mai interesat de relatia cu Rusia decat de adevarul despre Smolensk

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Disidenti rusi importanti precum Vladimir Bukovski si personalitati politice precum Andrei Ilarionov, fostul consilier al lui Vladimir Putin, isi exprima ingrijorarea printr-o scrisoare deschisa privind modul in care decurge ancheta autoritatilor ruse privind tragedia de la Smolensk si complezenta autoritatilor poloneze:


(…) Suntem mirati si adanc ingrijorati de felul cum decurge ancheta care ar fi trebuit sa lamureasca imprejurarile si acuzele dezastrului Tu-154 de langa Smolensk. Se pare ca autoritatile ruse nu au interesul sa se clarifice toate cauzele dezastrului, in timp ce autoritatile poloneze repeta asigurarile privind „deplina deschidere” a partii ruse, fara sa-i ceara, de fapt, nimic, ci doar asteeapta cu rabdare pana cand vor sosi de la Moscova materialele ce le-au fost de mult promise. 

 

Este greu sa nu ramanem cu impresia ca, pentru guvernul polonez, apropierea de autoritatile ruse actuale este mai importanta decat stabilirea adevarului in privinta uneia dintre cele mai mari tragedii nationale (…) 

Mai mult pe http://www.dreapta.net

0 comentariu

Vlad 07-04-2010 - 14:23

Statele de plata se pastreaza in arhiva 50(cinci zeci )ani !!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS