Acasa InternationalExterne Disneyland Paris se deschide în 29 mai

Disneyland Paris se deschide în 29 mai

scris de Misu Andrei
102 afisari

Parcul de distracţii german Europa-Park, cel mai popular din Europa după Disneyland Paris, situat foarte aproape de graniţa cu Franţa, se va redeschide pe 29 mai, mai întâi pentru locuitorii din Germania, în condiţiile în care graniţele rămâne închise, a anunţat conducerea parcului, relatează AFP.

Hotelurile şi restaurantele din Europa-Park se vor redeschide treptat începând cu 18 mai, apoi parcul pe 29 mai, a menţionat într-un comunicat conducerea parcului de distracţii, care a primit peste 5,7 milioane de vizitatori în 2019.

Situat în Rust, în sud-vestul Germaniei, la câţiva kilometri de sudul Alsaciei, regiune franceză grav afectată de epidemia de coronavirus, Europa-Park a amânat redeschiderea sa în primăvară, programată pe 28 martie, după perioada obişnuită de închidere pe timpul iernii.

Pentru „a reduce la minimum riscul de infecţie” la faţa locului, numărul de vizitatori va fi limitat şi biletele vor trebui să fie achiziţionate online, marcaje vor fi amplasate pe sol pentru a menţine distanţele la cozi, iar suprafeţele vor fi dezinfectate în mod regulat, a explicat conducerea parcului, scrie Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult