Acasa InternationalExterne Doamna de fier spitalizată pentru examene medicale

Doamna de fier spitalizată pentru examene medicale

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Fostul prim-ministru britanic Margaret Thatcher, care suferă de o gripă, a fost spitalizată marţi pentru „examene medicale de precauţie”, a anunţat un purtător de cuvânt a guvernului. Ea a fost internată la spitalul Cromwell din vestul Londrei, informează Agerpres.


Potrivit BBC, care citează un purtător de cuvânt, starea sa nu este îngrijorătoare şi ea urmează să se întoarcă la domiciliul său în câteva zile.

Doamna Thatcher, suferind de o gripă, a fost constrânsă să renunţe la o recepţie la Downing Street 10 cu ocazia aniversării sale de 85 ani săptămâna trecută. Aparent ea nu s-a restabilit după boală.

„Doamna de fier”, fost prim-ministru conservator, a condus Marea Britanie timp de 11 ani din 1979 până în 1990.

Thatcher nu a mai vorbit în public din 2002 la sfaturile medicilor săi după ce a fost victima mai multor atacuri cerebrale. Dar ea totuşi a participat la evenimente oficiale. Fiica sa Carol a dezvăluit în 2008 în memoriile sale că mama sa suferă de demenţă senilă de şapte ani.

0 comentariu

romeo2010 06-05-2010 - 11:11

Probabil ca baiatul a vrut sa-si ajute tatal aflat in situatie grea. Imaginile TV il aratau ca pe un tanar nevinovat.

E necesar sa i se dea sansa indreptarii !

O condamnare, cu suspendare ar fi lucrul cel mai indicat. In cazul recidivei insa, sa i se cumuleze si partea ‘suspendata’ a pedepsei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult