Acasa InternationalExterne UPDATE – Doi jurnaliști împușcați mortal în timpul unei transmisiuni în direct (VIDEO)

UPDATE – Doi jurnaliști împușcați mortal în timpul unei transmisiuni în direct (VIDEO)

scris de C.S.
10 afisari

UPDATE – Conform autorităţilor, autorul atacului armat este, probabil, un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea în direct. După incident, presupusul atacator s-a împuşcat în cap.Suspectul, Vester Flanagan, 41 de ani, s-a împușcat și s-a rănit în timp ce era urmărit de poliție după ce i-a ucis pe cei doi jurnaliști de la postul local WDBJ7 afiliat la CBS, la Roanoke în Virginia (sud-estul SUA).
Presupusul autor al atacului armat a decedat la spital, după ce s-a împuşcat în cap, anunţă autorităţile americane, citate de CNN.
Presupusul autor al atacului s-a împuşcat în cap

Presupusul autor al atacului este în stare critică după ce s-a împuşcat în cap, anunţă autorităţile americane.

„Suspectul în cazul atacului s-a împuşcat şi este în stare critică”, a comunicat Poliţia statului Virginia.

Bărbatul fusese blocat de poliţie pe Autostrada I-66, în zona Fauquier. Fiind încercuit de poliţie, suspectul, identificat drept Vester Flanagan, în vârstă de 41 de ani, s-a împuşcat în cap.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fostul partener al reporterei ucise în atac, Alison Parker. Informaţia nu a fost confirmată de postul de televiziune.

Autorul atacului, probabil un fost angajat

Autorul atacului armat soldat cu moartea a doi jurnalişti ar putea fi un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea în direct, anunţă autorităţile.

„Suspectul este un fost angajat nemulţumit al postului tv WDBJ”, a declarat Terry McAuliffe, guvernatorul statului american Virginia.
Doi jurnaliști de televiziune – un reporter și un cameraman – au fost împușcați și uciși miercuri în statul american Virginia chiar în timp ce realizau o transmisiune în direct, a anunțat postul local pentru care lucrau cei doi, WDBJ7, informează AFP și Reuters.

Alison Parker și Adam Ward

Alison Parker și Adam Ward

Jurnaliștii uciși ar fi Alison Parker și Adam Ward. Conform imaginilor filmate de cameraman înainte de a fi ucis, se aud mai întâi câteva focuri de armă, camera cade la pământ și filmează picioarele atacatorului, jurnaliștii fiind apoi auziți cum țipă.

http://deathandtaxesmag.tumblr.com/post/127642183833/wdbj7-suspect-identified-took-video-of-murders

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult