Acasa InternationalExterne Donald Trump a îndulcit tonul

Donald Trump a îndulcit tonul

scris de Misu Andrei
45 afisari

Donald Trump, care nu a fost văzut niciodată cu mască în public, a afirmat miercuri că nu ar avea „nicio problemă” să poarte una. În același timp, preşedintele american și-a reafirmat convingerea că „la un moment dat” coronavirusul „va dispărea”.„Nu aş avea nicio problemă. Dacă aş fi într-o situaţie de proximitate cu oamenii, aş face asta”, a declarat el la postul de televiziune Fox Business într-un moment în care mai multe regiuni din Statele Unite înregistrează o creştere spectaculoasă a numărului de cazuri de COVID-19.

„Cea mai mare parte a timpului, nu sunt în această situaţie”, a adăugat el, menţionând că toate persoanele cu care s-a întâlnit fuseseră testate înainte.

„Sunt complet de acord cu măştile, cred că măştile sunt un lucru bun”, a mai spus Donald Trump, arătându-se însă sceptic în legătură cu ideea de a face obligatorie purtarea acestora la nivel naţional.

„Sunt multe locuri din ţară unde oamenii se află la mare distanţă” unii de alţii, a subliniat el, citat de Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult