Acasa InternationalExterne Donald Trump îl contrazice din nou pe Anthony Fauci privind criza COVID din SUA

Donald Trump îl contrazice din nou pe Anthony Fauci privind criza COVID din SUA

scris de Misu Andrei
77 afisari

Epidemiologul şef de la Casa Albă, Anthony Fauci, a declarat că SUA înregistrează mai multe cazuri de infectare cu coronavirus decât statele europene deoarece a avut „o reacție mai puțin agresivă” privind economia, în primul val al pandemiei. Președintele american, Donald Trump, îl contrazice, spunând că numărul mare de cazuri se datorează testării în masă, potrivit The Guardian. 

Anthony Fauci a explicat, sâmbătă, că diferența atât de mare între SUA și statele europene, privind cazurile de COVID-19 se datorează reacțiilor diferite ale guvernelor din Europa.

„Dacă analizăm situația din SUA, chiar dacă s-a introdus carantina, în mod real am închis doar 50% din totalul țării”, a declarat imunologul american.

„Greșit”, i-a replicat liderul de la Casa Albă, pe Twitter. „Avem atât de multe cazuri deoarece am testat mult mai mult decât orice altă țară, 60.000.000. Dacă am testa mai puțin, ar fi mai puține cazuri. Cum s-au descurcat Italia, Franța sau Spania? Acum, din păcate, Europa se confruntă cu noi creșteri. Mulți dintre guvernatorii noștri au muncit din greu. Unele state s-au descurcat mai bine, altele mai puțin, dar ne vom întoarce mai puternici”.

1 comentariu

contra 04-08-2020 - 16:32

Cred ca virusul este destinat cumva si pe criterii rasiale ca si HIV! Din pacate, pe invers! Cine are urechi de auzit si creier de judecat…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult