Acasa InternationalExterne Donald Trump: „Pandemia de coronavirus din SUA ar putea dura până în iulie sau august”

Donald Trump: „Pandemia de coronavirus din SUA ar putea dura până în iulie sau august”

scris de Misu Andrei
73 afisari

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat că pandemia de coronavirus ar putea dura până la sfârșitul verii sau chiar mai mult, scrie BBC.Liderul de la Casa Albă a declarat că țara se confruntă cu „un inamic invizibil”, care este „extrem de contagios”. Trump a mai adăugat că în următoarele 15 zile, americanii ar trebui să evite să se adune în grupuri mai mari de 10 persoane.

Președintele american le-a transmis, luni, reporterilor că această criză cauzată de noul virus ar putea dura „până în iulie, august, ceva de genul”, potrivit informațiilor sale furnizate de Grupul Strategic de la Casa Albă.

Trump se confruntă cu critici puternice din cauza lipsei de teste pentru coronavirus şi pentru că a minimalizat epidemia în primele zile ale acesteia. Administraţia a promis să intensifice campania de testare. În SUA s-au înregistrat până luni 4.100 de cazuri de infectare cu coronavirus și 71 de decese.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult