Acasa InternationalExterne Dosarul DSK. Cele trei scenarii din camera 2.806

Dosarul DSK. Cele trei scenarii din camera 2.806

scris de D.S.S.
1 afisari

Cazul penal împotriva lui Dominique Strauss-Kahn se erodează odată cu scăderea credibilităţii cameristei, dar nu există un răspuns la întrebarea principală, şi anume ce s-a întâmplat în camera 2.806 a hotelului Sofitel din New York, la 14 mai, comentează New York Times.

strauss_kahn

Dominique Strauss-Kahn

Unele fapte nu sunt disputate, cum ar fi dovezi electronice care arată la ce oră camerista din Guineea, în vârstă de 32 de ani, a intrat în apartamentul lui Strauss-Kahn. De asemenea, există probe că a avut loc o relaţie sexuală. Însă, camerista a caracterizat întâlnirea ca pe o agresiune sexuală. În schimb, avocaţii lui Strauss-Kahn, în vârstă de 62 de ani, au declarat că actul sexual a fost consensual. Alţii au formulat alte teorii. Pe scurt, există trei posibile scenarii, care pot fi susţinute, fiecare în parte, cu probele disponibile – probe fizice, electronice şi mărturii.

Un prim scenariu prezentat de cotidian este al unei „relaţii scurte, cu forţa„. Camerista le-a spus poliţiştilor, procurorilor şi oficialilor de la spital că Strauss-Kahn a obligat-o la sex oral. Poliţiştii au crezut-o, iar procurorii au declarat, la tribunal, că există dovezi criminalistice consistente cu acuzaţiile, fără să dea detalii. Ulterior, avocatul cameristei a declarat că aceasta a scuipat sperma pe perete şi podea, denotând lipsa ei de consimţământ. Perioada scurtă petrecută în cameră şi înregistrarea video a plecării precipitate a lui Strauss-Kahn, au fost prezentate tot în favoarea cameristei. Un act consensual este prezentat ca al doilea scenariu. Avocaţii fostului director FMI au sugerat că relaţia a fost consensuală. Cel mai puternic argument, în opinia lor, este corpul clientului lor. După arestare, el a fost dus la Kings County Hospital Center, în Brooklyn. Nu prezenta nicio leziune, potrivit mărturiilor a două persoane, pe care avocaţii le-ar putea utiliza pentru a sugera că nu a existat nicio „luptă” fizică. Atât comportamentul cameristei, cât şi al lui Strauss-Kahn, de după actul sexual, ar putea fi prezentate de avocaţii lui Strauss-Kahn în favoarea acestui scenariu.

Potrivit New York Times, al treilea scenariu este al unei neînţelegeri. În timp ce ambele părţi sunt de acord că în camera de hotel a avut loc un act sexual, se poate pune întrebarea dacă nu cumva o neînţelegere între cei doi a condus la scandalul ulterior. Potrivit acestei teorii, sexul oral a început ca un act consensual, dar, ulterior, ceva a determinat-o pe cameristă să depună plângere. Toate probele care susţin o relaţie sexuală consensuală se aplică şi în acest scenariu, dar pentru a accepta acest lucru este nevoie să se admită că femeia a hotărât spontan să facă sex oral cu un bărbat de două ori mai în vârstă ca ea, pe care nu l-a mai întâlnit niciodată.

 

2 comentarii

Banatanul 09-07-2011 - 18:49

Politia, Procuratura si Justitia Americana sustin fara rezerve Feminismul prin care ii santajeaza si constring pe Barbatii americani.

Femeile din america cunosc acest fapt si colaboreaza cu aceste sutoritati. Femeia este obiectul de care se foloseste Politia, Procuratura si Justitia Americana impotriva Barbatului.

De aceea Barbatii nu pot fi vazuti pe strazile si in molurile americane. In spatiul public din america pot fi vazuti numai adolescenti si femei. Barbatii sunt vazunti foarte rara si numai alturi de sotie, niciodata singuri.

Agresiunea autoritatilor americane impotriva Barbatului American este fara precedent in istorie. Justitie pentru Barbat nu exista in America.
Justitia este doar un simulacru ridicol si grotesc.
Politia, Procuratura si Justitia Americana sunt institutii care lupta impotriva Barbatului.

Bumerang 09-07-2011 - 21:06

Banatene,

feminismul nu are nicio treaba cu facaturi de genul asta!
Intr-adevăr, usurinta cu care o femeie te poate baga la pușcărie, fără dovezi, este uluitoare, avand in vedeta ca in USA pe de alta parte un corp delict cu amprente, nu poate fi folosit in instanta daca nu s-a intrat in posesia lui in mod legal! Morala dubla.

Eu am susținut de la început faptul ca in cazul lui DSK totul este o facatura de prost gust. Si culmea coincidentei, acum ca s-a făcut de cacao „camerista”, hop ca apărut si alta gagica, care Cică a fost agresata acum un deceniu! Sanchi.
Se pare ca DSK are dusmani seriosi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult