Acasa InternationalExterne DSK a luat SIDA de la cameristă?

DSK a luat SIDA de la cameristă?

scris de B.C.R
3 afisari

Dominique Strauss-Kahn ar trebui să se teamă de mai mult decât de o posibilă condamnare la închisoare, presupusa sa victimă locuind într-un apartament din Bronx închiriat exclusiv adulţilor infectaţi cu HIV sau având SIDA.

Strauss Kahn are probleme din cauza unei cameriste care l-a acuzat de tentativa de viol

Camerista, o imigrantă din vestul Africii, locuieşte, din ianuarie, într-un apartament social în zona High Bridge, împreună cu fiica sa de 15 ani. Anterior, ea a locuit într-un alt apartament din Bronx, închiriat tot de Harlem Community AIDS United, exclusiv pentru adulţi infectaţi cu HIV şi familiile lor. New York Post, care dă informaţia, nu a putut afla dacă tânăra în vârstă de 32 de ani este infectată cu HIV sau este bolnavă de SIDA, din cauza legislaţiei privind confidenţialitatea datelor medicale. Dar agenţia închiriază apartamente doar adulţilor cu această boală, spune New York Post, citat de Mediafax.

Un lucrător din cadrul Harlem United a declarat că cel puţin un adult din apartament trebuie să fie HIV-pozitiv sau să aibă SIDA, pentru a primi locuinţa. Un adult cu un copil infectat cu HIV sau bolnav de SIDA nu este eligibil, a precizat sursa citată. „Apartamentul nu este închiriat pe numele ei. Harlem (Community AIDS) United plasează beneficiarii în clădirea noastră”, a declarat un angajat al managerului proprietăţii, Chaim Gross, din Brooklyn.

Camerista a locuit, anterior, într-un alt apartament din High Bridge închiriat de Harlem United. Ea s-a mutat împreună cu copilul în 2008. Potrivit agenţiei, nu este neobişnuit ca persoanele cu HIV/SIDA să se mute. Avocatul acesteia, Jeffrey Shapiro, şi un prieten apropiat familiei, au declarat că tânăra este văduvă şi locuieşte singură cu fiica sa. Potrivit documentelor publice, ea este singurul adult care locuieşte în acest apartament, la fel ca şi în cel dinainte. Vecinii au confirmat acest lucru.

Camerista l-a acuzat pe favoritul în alegerile prezidenţiale din Franţa, Dominique Strauss-Kahn, că a obligat-o să îi facă sex oral, iar ulterior a încercat să o violeze, în timp ce ea încerca să facă curăţenie.

Vezi aici cine e camerista care l-a înfundat pe DSK

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult