Acasa InternationalExterne DSK ar putea fi arestat pentru proxenetism

DSK ar putea fi arestat pentru proxenetism

scris de A.H.
3 afisari

Dominique Strauss-Kahn, fostul director al FMI, va fi audiat, marţi, de anchetatori la Lille (nordul Franţei), într-un caz de proxenetism cunoscut ca afacerea Carlton.

DSK a fost convocat marţi, 09.00 (08.00 GMT), la audieri în fosta cazarmă a jandarmeriei din Lille, transmite AFP, confirmând

Dominique Strauss-Kahn a fost acuzat de viol

Dominique Strauss-Kahn

astfel o informaţie apărută anterior pe site-ul de internet al cotidianului regional La Voix du Nord. Nu este exclus ca el să fie plasat în arest preventive. Fostul ministru socialist ar putea fi asistat de un avocat pe timpul aflării în custodia poliţiei, care ar putea dura până la 48 de ore, au precizat surse apropiate dosarului.

Citaţia a venit la sfârşitul săptămânii la domiciliul parizian al lui DSK. Numele fostului favorit la cursa prezidenţială din Franţa a fost citat acum câteva luni în acest dosar de proxenetism şi abuz de bunuri sociale implicând oameni de afaceri şi reprezentanţi ai forţelor de ordine. Potrivit anchetei, DSK a participat la oganizarea unora dintre ele. Mai multe persoane au fost deja inculpate în această afacere.
DSK a cerut în mod repetat să fie audiat pentru a se putea apăra în acest caz. El ar putea fi audiat ca martor sau plasat în custodia poliţiei. Dar ar putea să beneficieze de prezenţa unui avocat încă de la început.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult