Acasa InternationalExterne Dubaiul vrea să iasă din criza economică prin relaxarea vânzării de alcool

Dubaiul vrea să iasă din criza economică prin relaxarea vânzării de alcool

scris de Misu Andrei
87 afisari

Autorităţile din Dubai au relaxat normele privind vânzarea şi deţinerea de băuturi alcoolice, în încercarea emiratului de a ieși dintr-o criză economică agravată de pandemia de coronavirus, transmite Agerpres.

„A fost un an dificil şi nu există refugiu pentru nicio afacere, în special pentru cei din industria ospitalităţii”, spune Mike Glen, director pentru Emiratele Arabe Unite la distribuitorul de alcool Maritime and Mercantile International.

Vânzările de băuturi alcoolice sunt utilizate ca un barometru pentru situaţia economiei din Dubai, o importantă destinaţie turistică din Emiratele Arabe Unite. Aceleaşi vânzări sunt o sursă importantă de venituri din taxe pentru familia Al Maktoum, care conduce Dubaiul.

Înainte de pandemie, vânzările de alcool demonstrau că emiratul Dubai se confrunta cu probleme din cauza scăderii preţurilor globale la energie şi a crizei de pe piaţa imobiliară.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult