Acasa InternationalExterne Dupa repatrierea spionilor, SUA se ofera sa-i trimita Rusiei si utilaje necesare stingerii incendiilor

Dupa repatrierea spionilor, SUA se ofera sa-i trimita Rusiei si utilaje necesare stingerii incendiilor

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Presedintele american Barack Obama i-a confirmat presedintelui rus Dmitri Medvedev disponibilitatea SUA de a oferi Rusiei utilaje necesare pentru stingerea incendiilor si sprijin la nivel de experti.

Cei doi au avut, joi, o convorbire telefonica la initiativa liderului american, a precizat biroul de presa al Kremlinului.

Barack Obama s-a declarat solidar cu eforturile imense pe care le-a depus Rusia pentru inlaturarea si prevenirea consecintelor calamitatilor naturale si a transmis condoleante in legatura cu pierderile de vieti omenesti si si-a exprimat compasiunea fata de sinistrati”, se arata in comunicatul de presa al presedintiei ruse, citat de Agerpres.

La randul sau, Medvedev i-a multumit pentru bunele sentimente exprimate in legatura cu urmarile tragice ale dezastrului din Rusia, pentru reactia rapida si disponibilitatea SUA de a acorda sprijin la stingerea incendiilor. “Ambele parti si-au exprimat satisfactia fata de contactele stabilite intre ministerele si institutiile corespunzatoare ale celor doua tari”, se mai arata in comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult